Sevgilinizin sizden uzun/kısa olması sizi rahatsız eder mi?

Kızlar hiçbir zaman kendinden küçük kısa şeyleri kabul etmez ama sorsan aşk aşk tip önemli değil diye tuttururlar. Görünüş olarak değil bütün olarak erkeğin üstün erkek olmasını isterler çünkü ilkel duygular o yüzden hiçbir kadının aşkına inanmıyorum. 😅😅
172-175 erkeklerle çıktım (170) im beni rahatsız etmiyordu ama hepsi düğünlerde mezuniyetlerde topuklu ayakkabı giymemi yasaklıyordu (onlardan uzun oluyordum) ve sonra kavga. Sorun etmiyorum ama artık tercihen mecbur benden uzunları seçmeye çalışıyorum. Erkekler çok dert ediyor
Cevap
29Cevap
Bende uzun olması biraz zor ama olursa sorun ederim
Hayır etmez hangi boyda olursa olsun
Kısa olması rahatsız eder maalesef, sanmıyorum da kısa biriyle olma ihtimalimi. Benim için önemli bir kriter bu.
Ben 1.75'im. Eski sevgilim voleybolcuydu 1.82 falandı :D
Hayır boy takıntım yok
Ki benden kısa erkek yok yani o yüzden her türlü benden uzun oluyor jgjk
etmez bu arada. keşke kız arkadaşlarım hep benden uzun olsaydı valla :D uzunlar hep çekici oluyor.
Eder, 190 boyundaki adama gökyüzüne bakar gibi bakmak istemem 😂 sesim bile gitmez oraya😂😂
Erkek uzun kız kısa ise bu iyidir. Erkekte korumacı güdüyü tetikler
etmez boyum 192 ama ben bunlara takılmıyorum hisler benim için önemli
Kısa olması eder evet
Benden uzun olmasında
Kızlar sorun eder onu zaten çoğu sevgili olmaz başından
Sevgililerim genelde benimle aynı boyda oluyor 🤣 ( 175 )
Uzun kızların kaderi galiba kısa erkekler😅
Keşke zekaları uzun olsaydı yok ya hiç bir şey yok
Erkekler geç olgunlaşıyor ya, biz kadınlar olarak çok erken yaşlarda olgunlaştığımız için bize göre çocuksu ve zeka seviyeleri düşük oluyorlar😅🤣
Bacım hepsi mi aynı olur ya 35 yaşına gelene kadar çoğunluğu çocuk seviyesinde bile olmuyor. İstisnalar da bize denk gelmiyor ayh aman aman eksik olsunlar
Sevgilimse zaten sorun etmemişimdir. Eğer olursa uzun boylu olmasını isterdim
Kadın uzun erkek kısa olunca bı tuhaf duruyo
Fark etmez ya, adam olsun yeter.
Kısa olması rahatsız eder.
Benden kısa olmasını istemem
Benden uzunu zürafaya versin bana değil
Kısa olmasin ama çok uzun olmasinada gerek yok.
En İyi Cevap