Çok yakın arkadaşınız, erkek veya kız fark etmez, size aşık, farkındasınız. Siz de seviyorsunuz ama ilişkiden korkuyorsunuz, ilişkiden kastım sevgililik falan filan.
2 ay
Benzer bir durum yaşadım sonra onun ne kadar haklı olduğuna karar verdim. Olay şöyle gerçekleşti beyefendiye çok değer veriyor , görüşlerini vizyonlu ve kıymetli buluyordum. Bunun ilerisinde hoşlanmaya başladığımi aslında hayatımda tam da onun gibi birini istediğimi fark ettim. Karşılıklı bunu konuştuğumuzda onun da anı değer ve görüşlerde olduğunu ancak hislerimizin karşılıklı olmadığını söyledi. Beni insan olarak beğendiğini sevdiğini ve değer verdiğini de ekledi. Bense bunu o dönemde anlamadım bana bu kadar kıymet veriyorsun seviyorsun saygı duyuyorsun ama bizden olmaz diyorsun dedim ve o da işte sana kıymet verdigim ve kaybetmek istemediğim için olmaz diyorum ilişki beklentilerimiz farklı ve ben seni üzmek istemiyorum dedi. Bu süreçte benim duygusal durum değişikliklerim onun her hareketini bı mesaj olarak algılamama sebep oldu ve daha çok bağlandım. Sonuç olarak ise onun dediği noktaya geldik ilişki yaşamadık evet ama bende aslında iki insan ne kadar iyi anlaşsa da ilişkide anlasamayabilir ve değer verdiğin insanı buna zorlayarak yitirebilirsini öğrenmiş oldum. Biraz uzun oldu kusura bakma
Evet benim de korktuğum şey bu iki insan dost kardeş yeri geldiğinde her şey olarak iyi anlaşıyoruz anlayabiliyoruz birbirimizi ancak ilişkide bu kadar iyi anlasamayiz diye kendisine adım atmıyorum
İlişkide ki tavrını biliyorsan ve anlaşamayacaginizi düşünüyorsan açılma derim.
Ah be canım, o yakın arkadaş aşkı harbiden karmaşık ya 💔😔 Senin hissettiğin o korku çok normal, çünkü arkadaşlığı bozmak istemiyorsun, değil mi? Ben de bir seferinde öyle oldum, sevdiğim halde "ya olmazsa?" diye adım atamadım, dostluğumuzu riske atmamak için uzak durdum. Ama içten içe pişmanlık kaldı. Senin durumunda neyi en çok korkutuyor, arkadaşlığı kaybetmek mi yoksa kalp kırığı mı? Anlat da konuşalım ❤️🩹
Cevap
3Cevap
Hakkını veremeyecegin ilişkiye girmemelisin.
ben cinsellik yaşamıştım
Huyu çok kötü o yüzden istemem
Evet olayları bitmiyor kız çevresi bitmiyor seviyorum ama yorulacağımı bildiğim için gitmek istemiyorum ona
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?