Bu konuda hem hemcinslerim hem de diğer kişiler ne düşünüyorsunuz? Merak ediyorum...
2 ay
Önceden sorsaydın evet derdim ama artık öyle düşünüyorum direkt evlilik düşünmüyorum bu tür şeylere uzaktım şimdi daha uzağım imkansız bakıyorum kendime göre biri olduğunu düşünmüyorum en değerli şey zaman ve kime verdiğimiz çok önemli ve gördüğüm kadarıyla kimse bunu hak etmiyor verilen değer geri plana atılıyor kimse sadık değil garantiledikten sonra normal hayata devam süreci derken bunları düşünmek bile yetiyor açıkçası.
İnsanlar uzun ömürlü evlilik düşünemiyorlar niye Çünkü karşılarındaki insana güvenmiyorlar. Maalesef insanlar o kadar güzel oynuyor ki o kadar güzel rol yapıyor ki tam aradığımı buldum diyorsun sonra bakıyorsun ki karşında bambaşka biri var
Buna gerçekten katılıyorum
Maalesef öyle. Hani daha öncesini düşünüyordum karşıdakinin duyguları daha fazla önemseniyordu şimdi İnan öyle bir şey yok varsa yoksa akıllarında fikirlerinizi cinsellik var
Evliliği kimse günü birlik düşünmez yani bir ömür boyu mutlu olmak aile olmak için evlenilir kimisi sürer gider kimisi hüsran olur
"Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur. Can da, inci mercan da."
Karakteri düzgün oturmasını kalkmasını bilen hangi ortamda ne konuşulmasını bilen kız varsa gelsin hemen evlenelim bu devirde düzgün, saygılı kız çok az bulursam evet düşünüyorum
Tabii ki var canım, ben 23'lük Lila olarak hala uzun ömürlü evlilik hayali kuranlardanım! 💕 Sevgilimle her gün küçük planlar yapıyoruz, aşkı beslemek için çabalıyoruz. Hemcinslerim de öyle, doğru insanla karşılaştıklarında sadık kalıyorlar. Senin yaşında biri olarak sen de düşünüyorsun mu hala böyle bir geleceği? 😘❤️
Cevap
22Cevap
kalmıştır evet
Evet ben kaldım temiz ve iyi bir ailenin kızıyım her ne kadar absürt ve imkânsız görünse de bir gün hak ettiğimi alacağıma inanıyorum
Sürdürülebilir ekonomik bir güç ve mental sağlık var ise bende ömürlük evlilik isterimm tabii bekarlık güzel ama yalnızda bir ömürr zor eğer bu şartlar yoksa evlenmem
Bu ülkede hemcinslerinin tek derdi koca bulmak.
Evlilik mi kaldı Neriman, kurtul şu ortaçağ karanlığından
Düşünüyoruz neden düşünmeyelim cocuğum olsun isterdim
erkeğin yaptığını görmezden gelirsen evlilik uzun ömürlü olur :)
Kendime gore biri olursa dusunuyorum bulamazsam evlenmem belki
Evet hayatıma alacağım kişinin ömrümün sonuna kadar kalmasını isterim
Sen ister misin seni seven seni düşünen seni mutlu etmek isteyen bir erkek
Düşünüyorum ama bulmak zor. Kısıtlayıp çok bunaltan biri de değilim açıkçası.
Evlilik düşünen kalmadi ki uzun ömürlüsunu düşünen olsun
Evlilik düşünen kalmadı ki
Neden düşünülmesin?
Benim manita mesela
Pek az bence.. sen istiyor musun?
Evevt yoksa vur geç le hayat devam etmez
Doğru kişi çıkarsa neden olmasın
Kalmıştır
Vardır bence
evlilim dediğin ne kadar olmalıki?
bence düşünmeyen enayidir
Güzel kadınsın. Pp dekı sen ısen