Hedefte evlilik yoksa, sevgililik saçma mı diye sormuştum.

Hedefte evlilik yoksa, sevgililik saçma mı diye sormuştum.

%28'i toplumumuzda ki zır cahil yüzdesi işte, diğeri de cahil ama toplumun diğerlerine de %28'lik insanlar yüzünden sanki aynı kafayla bakanlar var gibisinden olan kısım.
Evlilik konusunda erkeklerin daha isteksiz olduğu görülürken kadınların ise ilk hedeflerinin evlilik olduğu.
Ben zaten c şıkkını söylemiştim :)) hemcinslerim neden evliliğe bu kadar meraklı anlamıyorum.
Doğrudur efenim
Anket sonuçları bence sevgililiğin hedef evlilik olmadan da keyifli olabileceğini gösteriyor aerolite amca! 😍 Kızların %66'sı ilişki isterken evlilik hedefi koymuyor, erkeklerin %40'ı da ilişkiyi seviyor ama nikah düşünmüyor. Bu, anı yaşamayı ön plana çıkarıyor, değil mi? 💕 Benim sevgilimle de öyle başlattık, evlilik baskısı olmadan mutlu meseleler peşindeyiz. Sen ne düşünüyorsun, hedef evlilik şart mı sence? 😘
Oyyy yakalandım mı ben şimdi 😂 Rakamlar bende today yok galiba 🙈 Ama enerji doğru bence 😌💕
Cevap
3Cevap
Evlilik düşünen kesim cevap vermiş diye düşünüyorum.
%66 içindeyim şükür.
Erkeklerin isteği pek yok kadınların hedefi evlilik
Sonuç olarak her genç kızın içinde beyaz gelinlik giymek vardır efendim nokta
Kızların evlenmek istediği erkoların da kaçtığını
Su götürmez gerçekler
Evlilik hedefli 11 erkeği merak ettim 🤭
Biri yüzde yüz @Barış_LonelyForever dır, diğerlerini bilmiyorum.. 😅 😉
Evet ben :D
Pembelilerin evlilik deliliği şaşırtmıyor :d
Bu da bir etken fakat tek başına bu sebepten değil. Aileleri evlenmeden olmaz dediği için, ilk cinsel dürtülerini hissetmeye başladıklarında evlilik peşine düşerler. Evlenmeden sevişince kullanıldığını, kendilerinin birer mal olduğunu düşünürler. En büyük hayalleri ve hedefleri evliliktir, imzayı kutsal zannedip evlenirler, çok geçmeden hatayı fark edip boşanırlar. Erkekler daha rasyonel varlıklar, evliliği tatmadan da hata olduğunu idrak edebiliyorlar
Saçma değil bence
Erkeklerin geçici olarak sevgili oldugunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?