Gündem Yaptığım anket hakkında ne düşünüyorsunuz? MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Muharrem İnce Yüzde 43 aldı Güncellemeler+1 yıl bvbnvbvn Yaptığım anket hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Güzel bir anket 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Muharrem ince bir halta yaramaz benim bakmadığım anket kalmadı bir kaç defa da burada KS'de anket yaptım %25 falan alıyor en fazla, Kılıçdaroğlu %45 civarı, RTE %20 falan herkes öfkeli zaten sol oylarını bölüyor 0 3 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Bu site daha çok Akp'lilerin girdiği bir site ya da en az bir kere Akp'ye verenlerin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sanmıyorum öyle olsa RTE birinci olurdu birde sadece bu site için söylemiyorum baktığım her sitede her anketten Kılıçdaroğlu önde götürüyor Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl RTE'yi artık o kadar sevmiyor olabilirler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güzel bir anket
Muharrem ince bir halta yaramaz benim bakmadığım anket kalmadı bir kaç defa da burada KS'de anket yaptım %25 falan alıyor en fazla, Kılıçdaroğlu %45 civarı, RTE %20 falan herkes öfkeli zaten sol oylarını bölüyor
Bu site daha çok Akp'lilerin girdiği bir site ya da en az bir kere Akp'ye verenlerin.
sanmıyorum öyle olsa RTE birinci olurdu birde sadece bu site için söylemiyorum baktığım her sitede her anketten Kılıçdaroğlu önde götürüyor
RTE'yi artık o kadar sevmiyor olabilirler