kalbi o kadar iyi gibi gerçekten huzurlu hissediyorum mutlu hissediyorum. Ön yargımı onun sayesinde kırdım ama buradan tanıştım
2 ay
kalbi o kadar iyi gibi gerçekten huzurlu hissediyorum mutlu hissediyorum. Ön yargımı onun sayesinde kırdım ama buradan tanıştım
Cevap
7Cevap
Burdada normal insanlar var herkes sapık abaza değil bak mis gibi kafa dağıtıyor
ben burayı takılmalık olarak kullandım ona bağlanmayım dıye bazen ama gerçekten sevmeye başladım reelde asla sevebıleceğim düşünmezdım
Böyle düşünme iyi ve kötü var her yer gibi sım sıkı sarıl ilişkine zeval gelmesin
Olur, niye olmasın? Buradan benim de ilişkilerim oldu.
sevmeye başladım başta olmaz dıyordum cıddı ılıskıye karşıydım ama bana dun tuhaflıkların bıle hoşuma gıdıyor dedı korkuyorum sanırım. ben zaten ilişki yapacak kafada değildim reelde hep hayır dıyordum bır sey hıssetmıyordum ama onu sevmeye başladım korkuyorum bağlanmaktan onu kırmaktan da
Hissettiklerine bir şey diyemem , kendini emin hissetmen lazım
o nasıl olacak ben daha önce yaşamadım kı bılmıyorum
Hislerinle ilerle
sevmeye başladım
mesela eskıden konuşurdum şu an da ilişkimiz yok adı konan bır sey yok ama yıne bu sorumluluk ıle ılermeye başladım başta öyle değildi
Böyle böyle daha da yoğunlaşabilir işte
Ne var burdan tanıştıysan kalbin ne söylüyor ona bak
sevmeye başladım başta olmaz dıyordum cıddı ılıskıye karşıydım ama bana dun tuhaflıkların bıle hoşuma gıdıyor dedı korkuyorum sanırım
Ciddi mısın ne güzelsiniz maşallah diyeyim. Bence kendine bir şans ver
bılmıyorum gerçekten ön yargım var ılıskıye her şey karşı boğulmaktan korkuyorum ama sanırım gerçekten sevmeye başladım yanı elbete bıtebilir ama şu an şu şüreçte ıyı hıssedıyorum o da sana ben hep ıyı gelıyım dedı bılmıyorum belkı de oyuncu djjd
İstersen konuşmak bu konu hakkında belki sana anlatırsan iyi gelir içinde yaşama bazı şeyleri çok güzel bende sizden olcak
O zaman mutluysan sorun ne
sevmeye başladım başta olmaz dıyordum cıddı ılıskıye karşıydım ama bana dun tuhaflıkların bıle hoşuma gıdıyor dedı korkuyorum sanırım
yes hayır elbete arkadaş olacağız belkı çok ıyı dhdhd
hayır be hayata her şey olabılır dıyorum belkı o ınsandan dost olacağız yanı belkı yanlış anlıyordurum bilemıyorum
ısın kötüsü sevmeye başladım
umarım kalbım kırılmaz
Olsun bir şey olmaz
Bilemedim
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki olur aşkım, sosyal medyadan başlayan nice efsane ilişki gördüm ben! 😍 Kalbi güzel biriyle huzur ve mutluluk hissediyorsan, ön yargılarını kırmışsın bile, bu süper bir işaret 💖 6 ay konuşmak da fena değil, yüz yüze tanışmayı dene bence, İzmir'de güzel bir kafe öneririm! Senin hikayen nasıl devam edecek, buluşma planı var mı? 😘