İçimdeki bir sıkıntı vardı açıklamaya yazdımda? Okumak isteyenler icin okuyup yazar mısınız? Benim de hatalarım varsa yazın?

1 hafta önce ondan ayrıldım çünkü son zamanlarda çok fazla ilgisiz davranıyordu, hep ben gel ya da buluşalım diyordum, çalışıyordu, kendi işini açmıştı ama önemli olan zor zamanda bile çok değil ama biraz da olsa zaman ayırmak değil mi? Önceden ne kadar yoğun olsa da vakit ayırırdı, görmeden yapamazdı ama artık öyle değildi, sanki görmek istemiyor, özlemiyor gibiydi. Artık ben de ona artık özlemiyor, görmek istemiyor gibisin, her şeyin iş olmuş dedim, sevginden şüphem yok ama böyle olmasın, böyle bir ilişki istemiyorum dedim. O da bana böyle bir ilişki istemiyorsan saygı duyarım, sevgimden de şüphe ediyorsan bir şey diyemem, saygı duyarım kararına dedi. Ayrılmak istersem eğer, ben de baktım, bu konuşma için bile buluşalım konuşalım demiyor, ayrıldım hani belki özler dedim 1 hafta geçti ses soluk yok, özlüyorum ama değersiz hissediyorum artık bir de aileler biliyordu, evlenecektik ama olmadı. Sizce istese gel, buluşalım, konuşalım demez miydi, neden böyle yapıyor bir de babamla küçüklüğümden beri iletişimsiz olmamıza rağmen onu tanıştıracaktım o kadar

İçimdeki bir sıkıntı vardı açıklamaya yazdımda? Okumak isteyenler icin okuyup yazar mısınız? Benim de hatalarım varsa yazın?