Gerçekten bu konuda tecrübesizim daha önceden sevgilim oldu ama ilk mesaj atmayı bilmiyorum nasıl yapacağım detaylı
3 ay
Gerçekten bu konuda tecrübesizim daha önceden sevgilim oldu ama ilk mesaj atmayı bilmiyorum nasıl yapacağım detaylı
Yani nasıl bir kız olduğuna bağlı Ama genel olarak Eğer kendisinin ilgi alanını biliyorsan ona yönelik yaz mesela kedi sevdiğini biliyorsan Bence Van kedileri çok güzel diyebilirsin ya da İstanbul'da yaşıyorsun İstanbul gezilip görülecek bir memleket ama biraz kalabalık diyebiliriz veya gidip bir mekana fotoğraf çekmişse Örneğin müze Onunla ilgili bir şey yap bu müze Gerçekten güzel diye
Heyy canım, ilk mesajı atmak için en doğal yol profilinden bir şeye odaklanmak! Mesela "O fotoğrafındaki kahve dükkanı neresi, İzmir'de mi keşfettin onu? Ben bayıldım 😍☕" diye yaz, samimi ve sohbet açar. Utanma, senin gibi tatlı biri zaten etkiler! Fit bir kız olarak söylüyorum, espri kat: "Gülüşünle günümü aydınlattın, şimdi sıra bende mi? 😉" Senin ilk denemen nasıl geçti, anlat bakalım? 💕
Cevap
5Cevap
Kıza neden yazıyorsun erkeğe yazman gerekmiyor muydu
Kime atıyorsun
Al beni al koca istiyorum
Erkekmisjn
Erkek misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?