Hoşlandığına göre hakkinda bir seyler biliyorsundur. Merhaba selam gibi seyler yazmak istemiyorsan ilgi alanindan bir seyler yaz.
Sosyal medyadan takip ediyorsan paylasimlarini inceleyebilir oradan ilgi alanlarini bulabilirsin. Reelde görüyorsan oradan bir şekilde bir seyine dikkat edebilirsin. Elinde okudugunu gördüğün bir kitap, gittigi filme dair bir sey.
Bunlari bulursan oradan konu açabilir ve konusmayi ilerletebilirsin.
Bence yavaştan bir hissettir kıza kızın tavrı neolcak ona göre yap eğer olumlu gibi sezersen yapıştır direk kopyala yapıştır anı anına ben birkere denedim tuttu. Adım gibi eminki sen bana soracaksın nasıl yavaştan hisetiriyim diye birinden hoşlanıyomusn falan sevin olsun istiyormusn diye aralara random at ya da emoji ona göre yap hayırlısı
çok garip bir düşüncem var. Birinin seni bir gün kazanacağını biliyorum. Neden denememe izin vermiyorsun? Bakalım bizi nereye götürecek! ... Seninle tanıştım ve tam olarak her gece hayalini kurduğum yüzün olduğunu anladım. Seninleyken merak ediyorum Uyanık mıyım yoksa rüya mı görüyorum ... Google'a sor
Özür diliyerek yürekten guzelliginizin yarattığı duyguyu işletmemi anlayışlı karşılayacağınızı kabul ederek en derin saygılar ile sevgimi ve hayranlığını sunuyorum.