Sevdiğim kıza ilk mesaj ne yazmam lazım?

Bu özgüvensizlikle kızı tavlayamazsın sürekli şöyle yapsam kızar mı böyle yapsam kızar mı diye kasılacaksan boş ver. Kız her şeye sinir olan biriyse zaten direkt uzaklaş, azcık kendine güven. Karşınızdakine kendinizden daha çok değer vermeyi bırakın artık kimse senden önemli değil. Olursa olur olmazsa olmaz ne var yani bunda bu kadar.
Peki ama seviyorum tamam mi knk anlamazsın beni sen ama cesaret edicem tabide zor olcak
Kanka bi kız sana selam yaz demiş ya terslerse demişsin, e kız zaten bi selamı bile tersleyecek kadar agresif ve toksik biriyse senin bu kızla işin ne? Tamam seviyorsun anlıyorum ama duygularının mantığının önüne geçmesine izin verme, çok büyük ihtimalle gelip geçici bir insandır zaten.
Türkiye cinselliğin afrikası gün de belki bi kıza 293839393 merhaba yazılıyor sen olsan bakar mısın biraz objektif ol ya
Tamam dediğini yapcam
O zaman engel atmazda takipten kesin çıkar
Yok be konuşma başlatam biraz dediğini anlıyorum tabikide biraz naz yapcam ara sıra ben yazmam köpek gibi hemen mesaja her zaman bakilmaz genelde bakarım o kadar
Evet takipleşiyoruz 1 hafta oldu hemen direk yazmak istemedim abaza değilim zaten kızda açık değil normal şik giyinen normal kapalı açık kapalı modali değil
Yahu birader sen bu kıza zaten bu zamana kadar abaza gibi bir izlenim vermediysen sen niye ona abaza olmadığını kanıtlamaya çalışasın, yapmadığın hiç bir şeyi kanıtlamak zorunda değilsin, öyle triplere giriyorsa zaten çek git. Yok haksızlarmıymış onlara bi ton abaza yazıyormuş normal değilmiymiş vs vs geç bunları konuşmak isteyen her türlü konuşur hatta abaza bile olsan sana ilgi duymuyorsa umrunda olmaz emin ol mesela ben flörtleştiğim kızlarla hiç konuşmama da dikkat etmeyip ağzımıda bozup küfür de ederek hiç kasmadan çok rahat bir şekilde de konuşuyorum yine bir şey demiyorlar. Sana da öyle yap demiyorum illa bu örneği vermemin sebebi konuşmak isteyen her türlü konuşur yani sebep aramaz. Konuşmak istemiyorsa sen ona şiirlerde yazsan takmaz seni zaten.
Cevap
3Cevap
Direkt açık ol seni görüyorum ilgimi çekiyorsun gerçekten çok tatlı bir insansın ben seninle tanışmak arkadaş olmak istiyorum seni daha yakından tanımak istiyorum diyebilirsin ve daha sonrasında şöyle devam ettir eğer tanışmak istemiyorsan konuşmak istemiyorsan bir şey yazmana gerek yok. Ben seni istemediğin bir şey zorlayacak değilim ama seni yakından tanımak istiyorum lütfen kapıları kapatma diyebilirsin olmasa da olmaz hayatının aşkı değil sonuçta çok zorlama
asik oldugunda kalbin 100 calori yaktığını biliyormuydun biraz egzersiz yapmaya ne dersin de. buda darwinin bi güzel tav sözü yaz bunu düşer
instagram profilinde ilgi alanlarıyla ilgili ipuçları vardır. Onlardan konu aç. Ne bilim kitap olur gezdiği bir yer olur
sade ve kendını acıklayaıcı olmalı... mesajdan zıyade yuz yuze konusmak daha etkılı olur
Kızı bilmeden nasıl buluşam iyi misiniz knk
Hm kız nasıl biri tam olarak özelliklerini say 🤔 çözüm üretelim
Valla sosyal medyadan tanıyorum 1 haftadır konuşmadık ama kapalı yüzü beyaz güzel yanakları var ama şişko değil tatlı yüzü var yanak var dediğime bakma fit gayet güzel
Karakter olarak bilsem direk yazardım sjsjsj bilmiyorum ama sanırım gezmeyi seven hafif muhazakar gibi ama enerjik ciddi ağır başlı gibi
Bilmiyorum senin fikrin ne sence ama ihtimal yüksek olsun vede sevgili yapmasın elimi çabuk tutmak istiyorum
Ne sorcam peki o zaman
Valla merhaba derse merhaba diyorum yani kötü amaçla gelse ben anlarım da kız nasıl biri
Selam yazcam takipten cikarsa gözünü oyarım knk seviyorum ya beğendim kızı çok güzel tatlı bana göre
Bilmem tatlısın derler genelde yüzüm normal tipliyim boyum uzun yüzüm temiz bakımlıyım hemde
Of bu hikayede yanan ben olcam tabi of ya germe beni sende
Çok kötüsün ya
Kız instegram da aktif olma düğmesi açık aktif olmasını bekliyorum
Of saçmala bekliyorum aktif oluyor bazen
Hayır ya bakmadı bile aktif sadece
Yok hiç sanmam öyle olsa görüldü atar bakmaz ama en azından takipten çıkmadı bakalım
Baktı heycandan ölüyorum
Bakamıyorum bile bildirim gelsin diyorum heyecanlandım ya
Sadece görüldü attı 1 dakka oldu of ya düşünüyor ya yazmıcak
Sus be o kızı sevmiştim görüldü attı of 🥺 cevap olarak özür dilerim rahatsızlık için diyim mi
Tamam yazmıyorum kalsın görüldü olarak zaten kale bile almadan silmiştir
Onu ben yazamam emin ol ölürüm de yazamam
Kafama sıkman lazım
Bence rahatsızlık verdi isem özür dilerim diyim iyi geceler diyim bence
Lan deli misin ben bi kere mesaj yüzünden hakaret açmıştı birisi bana tabi bişey olmadı ama ciddi ol ne yazam
Ciddi olarak ne yazmam lazım hemen söyle aktif iken yazam görüldü attı yazmadı
Lan deli misin engel yerim ciddi bişey düşün
En iyisi rahatsız ettim özür dilerim yaz
Ne yazam ya
Peki rahatsızlık için özür dilerim iyi geceler bunu yazdım
Rahatsızlık için özür dilerim dedim kötü amacım yoktu yazdım
Sus be zaten görüldü atıp durdu s... m böyle işin içine ya
Sen konuşma sen zaten yurt dışında yaşıyorsun ben gene şanslıyım
Onu boş ver engel yedim sonuç olarak 🥺
Slk tamam hoşuma gitmedi ama ben kız için üzülmem ben kendimi değerli görürüm onun için gram umrumda olmadı karşımdaki benden iyi akıllı şefkatli olsun bıraksın ben suçlu hissederim ama mllk yaptı
Yok kızla konuştum bir iki zaten
İçinden ne geliyorsa onu yaz. Bunu sormaya gerek bile yok. En güzel mesaj içinden gelen cümlelerde
Çık karşısina direk seni seviyorum de😂seven erkek yapmalı bence. Sana karşı duygulari varsa emin ol bundan hoşlanır ama yoksa sende vazgeç, böyle çocukça şeylere hiç gerek yok😂😂😂😂😂😂
Ya ben kaybetmeyi sevmem onun için ince eleyip sık dokucam
tqvuk pilav gömelim mi woqjoqjq
He sonra profil kaybolsun benden resimsiz olsin
Selam yaz direkt ne olacak
Ee terslenirse ne yapcam
Evet onda korkuyorum kız korkup sinirlenip takipten çıkabilir
Sıkıntı hikayede paylaşmadı 🤦🏻♂️
Ya kızı kaçırmak istemiyorum elimi çabuk tutmam da lazım
Knk en sonunda sen ya da başka birisini ayarlayıp birisi seni seviyormuş dicem ya of dolayli yoldan gizli anlasın of 'ya korkuyorum cesaret yok daralıyorum
Sakin değilim ya bıçak üstüyüm askere gitmeme az var 2 3 ay bari tanısam diyorum
Tamam sorun yok yorumlardan mi yazam cidden yardım lazım 🥺😭
Tamam
İtiraf etmem gereken bisey var iznin olursa de
Ya ters cevap verir ise yanlış anlarsa çünkü abaza erkekler yüzünden banada kızar cidden güzel kız seviyorum
Ya kızarsa yüz vermez sapık varmış gibi davranıyorsa diye korkuyorum
Cesaretim yok net iyi giriş cümlesi ne yapmam lazım
İçerik sorun değil içerik ben konuşurum önemli olan gol olması giriş ne yazam limon ya da merhaba selam deme kızar bence
Ben seviyorum diyorum açılma diyorsun bi tek kursunum var onu kazanmam için bide takipleşiyoruz benden rahatsiz olup takipten çıkarsa üzülürüm
Hayır sosyal medyadan istek atmıştım kız geri döndü önerilen arkadaşlarda vardı
Açılamaz isem sevgilisi olur korkusu var askere gitmeme 2 3 ay var sevgili olursam daha iyi olurdu of ya
Sende knk bi çözüm yerine kabul hayal ettirdin sağol
Bakalım cevap verecek mi ilk ne yazam
He sonra beni abaza sapık sansın ben öyle profil hiç olmadın kızlara iki de bir yazan emoji atan
Valla garip çözümler ne diyim hikayesini beğenince inşallah takipten çıkmaz bazı kızlar ona bile rahatsız olur
Ön çıkan hikayeleri var beğendiğim mi sence hepsini mi yoksa 1 2 tane mi
Onu yaptım zaten fazla beğenirsem soğurdu az 1 2 tane beğendim
Hikaye olarak mi paylaşam
Aklıma ne geldi yakın arkadaşlardan sadece hikaye atam onuda sokam içine onun
Selam yaz
Güncellemeleri oku knk en son zaten engel attı durduk yere
En İyi Cevap