Çevremde kimsem yok siz yorumlar mısınız?

4 yıllık bir ilişkim vardı ama küçük meselelerden tartışıyorduk, tartışmalarda sürekli beni terk ediyordu sonra gelip özür diliyordu, yalancı yapmıştı beni. Bazen öfke problemi yaşıyordu, küfür, tehdit ya da küçük çaplı sarsma temasa kadar gidiyordu (hiç şiddet uygulamasa da etrafa vs. vuruyordu) sinirden. Ben artık çok değersiz hissetmeye başladım. Yine terk edildikten 2-3 hafta sonra bana birisi yazdı ve beni önceden de seven biriydi, konuşmak iyi geldi sevgili olduk başta severim sandım ama sadece eski ilişkimi devamı getirmeye ve bu toksiklik kırılsın, bana dönemesin diye ve sanırım sürekli terk edilmenin intikamını almaya çalıştım aklımca. O boşluğu doldurmak istedim 1 ay kadar konuştum ama eski sevgilimi unutamadığımı, hatta daha da alevlendirdiğini gördüm. Eski sevgilimin kapısına gittim anlattım özür diledim, onu çok seviyordum, öfke problemi için psikolojik destek almayı kabul etti ama benim başkasıyla olduğumu duyunca ağladı, kabul etmedi beni affetmeyi. Sebebi o kişiyle yakınlaşmış olmam ama çok pişmanım çok cahillik ettim. Onu kazanmak için her şeyi yapardım

Affedilmeyi hak ediyorsun
Affedilmeyi hak etmiyorsun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Çevremde kimsem yok siz yorumlar mısınız?