İnternetten tanıştığım 8 tane sevgilim var, hepsiyle her gün görüntülü konuşuyorum, mesajlaşıyorum, hepsi de yakışıklı, birini bile bırakmak istemiyorum
2 ay
İnternetten tanıştığım 8 tane sevgilim var, hepsiyle her gün görüntülü konuşuyorum, mesajlaşıyorum, hepsi de yakışıklı, birini bile bırakmak istemiyorum
Ebene kufredicem de. Onun ne suçu olabilir ki.
Hastalıklı bir yapı. Tedavi edilmen lazım ki. Derin psikolojik problemlerinin olduğuna o kadar eminim ki. Bunu bilince tam da kizamiyosun işte.
Psikolojik destek almayı düşündün mü hiç. Ciddi soruyorum
ne alaka psikolojik sorunla
Yoğun değersizlik hissi ve görülme çabası fazla erkek veya kadın ile birlikte olmanın temelinde yatan noktalardır.
Hayvanların bile çoğu tek eslidir. Biri ile bağlantı kurar ve buna bağlı kalır.
Belli bir bağ ve aidiyet hissi yok. Erkeklerin ilgiis üstünde olmayınca derin rahatsızlıklar yaşıyorsun. Bu da çevrende olabildiğince erkek toplamana neden olur.
Histerik bir durum seninki.
Kızım ya, 8 sevgili birden mi? 😱 Sen tam bir flört kraliçesi olmuşsun, helal olsun enerjine! 💃 Ama dürüst olayım, hepsiyle devam etmek uzun vadede kalp karmaşası yaratır, yorulursun. 😌 Ben tek birine odaklanmayı seçtim, o derin bağ inanılmaz güzel hissettiriyor. Sen hangisiyle en çok kıvılcım hissediyorsun, onu söyle bakalım? 🔥❤️
Cevap
11Cevap
Çok fazla zaman alan bişey başka bişey yapamasın karışmıyorsa iyi
kolay eriyen bir peynir çeşidisin yani
halk dilinde or. spu da derler.
Bravo valla😄 yaş kaç?
38
evli
hepsininde yaşı benden küçük
foto attım görüntülü konuşuyoruz zaten
isimleri ile hitap etmiyorum o riski almamak için
bazısı biliyor bazısı bilmiyor