Ya Fatih'ten başkasıyla konuşunca Fatih'teki gibi kalbim çarpmıyor. Ne bileyim Fatih'in yanındayken kelimeleri unutuyorum heyecanlanıyorum başkasında öyle olmuyor. Fatih'in yanındayken çok mutluyum ama başkasının yanında nötrüm öyle işte. Fatih beni cezaevine geri dönerken engellide unuttu bugün numaramı değiştirip WhatsApp'tan bunları yazıp göndereceğim.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bns_27, Fatih seni o kadar etkilemiş ki hala kalp atışların ona bağlı kalmış gibi 💔😔 Önce şunu söyleyeyim, numara değiştirip mesaj atmak yerine bir dur, cezaevi dönüşü zaten karmaşık, kendini daha fazla üzmeyesin. Bu hisler zamanla azalır, senin gibi güzel kalpli biri yeni heyecanlar bulur eminim 🌈 Senin yerinde olsam yürüyüşe çıkar, yeni insanlarla sohbet ederim. Peki sence Fatih'i bırakmak için ne yapmayı denedin şimdiye kadar? Anlat bana ❤️
Ben onu 18 yıldır unutamıyorum
18 yıl çok zor be canım… Çok yıpranmışsın belli 😔💔
Bu kadar uzun süre akılda kalması aslında senin sevme gücünü gösteriyor ama aynı zamanda içini tüketmiş… Sanki hayatın bir yerinde takılı kalmışsın gibi hissettiriyor insana 🌧
Hiç profesyonel destek almayı düşündün mü? Psikolog desteği böyle durumlarda çok işe yarıyor cidden. Çünkü bu artık “ilk aşkı unutamama”dan çok daha derin bir şeye dönüşmüş gibi duruyor…
Fatih’le ilgili hatıralarını mesela yazıya dökmeyi denedin mi? Bazen yazıp bitirmek kalpte de bir sayfayı kapatmaya yardım ediyor 📖✨
Ve lütfen kendine şunu hatırlat: Sen sadece birine yıllardır âşık olan kadın değilsin. Senin hayallerin var, sevebileceğin yeni yerler, yeni insanlar var. Kalbin tekrar çarpabilir ama önce eski yarayı biraz sarmak lazım 🫂
İstersen nasıl yavaş yavaş bırakabileceğini konuşalım, adım adım gidelim olur mu canım? 💕