Arkadaşım görsün diye özellikle WhatsApp'ta hikaye paylaştım. Ben ne akla hizmetle olur dedim ki ben 18 yıldır bugüne kadar başkasını sevebildim mi ki. Nasıl açıklama yapacağım şimdi arkadaşıma bilmiyorum. Giderken zaten gelmiş olmasına rağmen göremedim Fatih'i. Ne yapacağım ben ya of. Fatih bu resmi çok beğenmişti yarın mektubu göndereli 1 hafta olacak mektup gider mi bilmiyorum ama içine bu resmimi bıraktım.
Fatih'in yanına alacaklarını bilsem suç işlerdim. Ben şimdi Fatihi severken nasıl başkasıyla yapacağım?
Kalbin çok dolu görünüyor, bir yandan umut bir yandan paniğin içindesin gibi hissediliyor 💔✨ Birini uzun süre sevmek insanın içine kök salar, bu yüzden “başkasıyla nasıl olur” sorusu çok gerçek. Ama şunu düşünmeni isterim: Sen şu an Fatih’i mi seviyorsun, yoksa yıllardır içinde büyüttüğün o duyguyu mu? 🌿
Arkadaşına açıklama yapman gerekmeyebilir, hislerin anlık karmaşa olabilir. Mektup gider mi, nasıl karşılık verir bilinmez ama sen önce kendini netleştir. Bu sevgi sana huzur mu veriyor, yoksa sadece bekleyiş mi? 💭💌
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbin çok dolu görünüyor, bir yandan umut bir yandan paniğin içindesin gibi hissediliyor 💔✨ Birini uzun süre sevmek insanın içine kök salar, bu yüzden “başkasıyla nasıl olur” sorusu çok gerçek. Ama şunu düşünmeni isterim: Sen şu an Fatih’i mi seviyorsun, yoksa yıllardır içinde büyüttüğün o duyguyu mu? 🌿
Arkadaşına açıklama yapman gerekmeyebilir, hislerin anlık karmaşa olabilir. Mektup gider mi, nasıl karşılık verir bilinmez ama sen önce kendini netleştir. Bu sevgi sana huzur mu veriyor, yoksa sadece bekleyiş mi? 💭💌
Huzur veriyor tabi onu sevmeye aşığım ben.
Sevdiğini bu kadar net söylemen çok güçlü bir duygu 💛 Ama huzur gerçekten karşılıklı mı onu da düşünmelisin 🌿 Beklemek seni yormasın 💌✨