4 aydır konuşuyorsunuz sing nd muhabbetleri oluyor böyle bir durumda gitse arar mıydınız onu
2 ay
4 aydır konuşuyorsunuz sing nd muhabbetleri oluyor böyle bir durumda gitse arar mıydınız onu
Cevap
27Cevap
Yerine başkası doldurur bence arama tercih ettiyse gitmeyi zorlama bunun için aday olabilir aklınızda olsun
Aslında giden benim aday falan yok. Onda başkası olabiliceğini süşündüm soramadım da
Ümit verirsin gitti bitti de bence. Aday olmakta Yok anlaşılan biraz bikmislik var Sanki yeni kişi yeni heyecanlar bence denemeden Zarar gelmez
Hoşlandım ben söyleyemedim de olmıycağı belli çünkü
Yani sonra pişman olmaktansa doğru karar
Hissetmiş olma ihtimali var mı peki
Duygusallık olduysa anlar ac cinsellikten çıktıysa
Bence de anlamıştır
Unutamadım mı
Yavrum o kelimenin Türkçesi yok mu hayatınız gavur gibi diliniz gavur gibi Türkçe konuş çocuğum Türkçe
Giderler bu işi yapıp kalan birini duymadım demiyim arada selam verenler oluyor 😀
2 ay sürdü bizimkisi gitmek zorunda kaldım yoksa gitmezdim
Herkesin bahanesi sebepi vardır giden hep birseyler der anlıyorum seni umarım bir gun gitmediğin birini bulursun iyi bayramlar dersin moralin bozuk olunca anlatırsın
Moralim bozuk uykum da var
Sana birsey olmaz 😀
Nedenmiş o 😄
Benim hislerim kuvvetlidir canin rahatlamak istiyor kimse yok oda yok sıkıntı yaptın kim bilir ne zamandır dolusun
Boşuna yorulma azgınlıkla tekrar yazıp sonra gideceksin gel ben senin azgınlığını sertçe dindiririm
La konu azgınlık değil ben hoşlandım o yüzden geri çekildim zarar görmemek için
Onu anladım zaten şimdi zarar görmemen için ona yazmaman için seni durduracağım. Hepsi bu. Herşeyi seni korumak için yapıyorum anlasana😀
Arıyorum açıkçası öyle düzenli yapan akıllı kalmadı..
düzenli mi arıyorsun sen misin giden?
Akıllı mı enayi mi şüpheli hsnsjsns
niye enayi olsun?
Giden benim birini aramıyoeum şu an
neden gittin öyleyse soru bu olmalı? ve neden bunu enayilik olarak görüyorsun
2 ay kadar düzenli devam etti sonra kendisi uzaklaştı ilgisini kesti bende yazmadım sonra yazdı kendisi ama ben hoşlanıyordum ama onun istwdiği sadece sxting o yüzden gittim söyleyemezdim de
heh anladım şimdi duygu girince iş buna sarıyor.. ++
Duygu sen değil o tarafından beslenmiş olsa ve duygu istemiyor olsan ne tepki verirdin.. biraz mantıksal olmak gerekiyor ama mantık beğenince ve duygusallık girince kalmıyor.. ama senin yaşadığın da anlaşılır durum
O yüzden iş boka sarmasın diye bitirdim ama özlüyorum da kısmen sevgili gibiydik ama değildik arkadaş gibiydik * o da değildi
Özlemek sorun Neredendi bu kişi burada mı?
işte adı konmasın. ota bka karışmasın ama yanımda olsun bu değil miydi durum birazda?
Evet buydu tam olarak onun açıdından ama benim öyle değildi paylaşıyordum herşeyi yaşadıklarımı falan dedikodu falan yapıyordum xnxmxmdm burdandı ama çok az burada konuştuk
Anladım şanslı biriymiş ama ne diyim bilemiyorum.. Özlem elbet olur ama bittiyse bitirmek de ortak karar ise ya tekrar dirilt ya da önünü gör? ondan sonra ne duruma girdin?
Nasıl yani anlamadım ne duruma giridn derken
ne yapıyorsun yani? arayışında yok ne düşünüyorsun ne geçiyo kafandan? ve onun özel olanı neydi sana?
Aramıyorum kimseyi zaten kendime söz veridm artık yapmıycam kimseyle ona da söyledim bunu. Onu özel kılan neydi bilmem ama mutlu ediyordu her anlamda
anladım arayışta olmadığını zaten de.. ne anlamda işte sözü mü yapışımı nesi çekiyordu ve özletti böyle.. Biraz kendini aç rahatlat (cinsel değil iç dökmek anlamında.)
Gizliden çıkar mısın 2 dk
o ben değilimdir de buyur.. yazarsan dinlerim yaklaşmam
Attım
Yenisini bulur devam ederdim heyecan bitmiş demek ki
arardım bi çekimimiz varsa beni mutlu ediyorsa
Yani giden oldu gittiğim oldu birkaç tanesi var özlüyoru ne yalan söyliiyim
Ben de özlüyorum valla. O da özeler mi acaba
Valla özlemesi için aklına kalması laızm
Daha iyisini bulursun
Giden benim yaaa
Olsun. O da bulur sen de. Ayrıca böyle şeylerin reele taşınması gerek. Mesajlaşıp durmak nereye kadar... anlamsız
Reele taşımak istiyor zaten bi kere bile olsa ama ben istemiyorum
Sanal = zaman kaybı
Doğru
Şehirler aynıysa ve uyumak varsa en azından görüşmek lazım
Şehir aynı değil ama geldiğinde görüşmek istediğini söyledi o da yatmak içinmiş
O iş duruma göre olur yani bilmiyorum aranızdaki yakınlık nasıl
Yakınız ama yine de reelde bişey istemiyorum
Böyle durumda onun bırakıp gitmemesi daha ilginç.
Gitmedi ama soğuk yaptı ama ilteşimimiz vardı
Oha lan değerini bilememiş. Onun yerinde olmak için neleri vermezdim
Pekii araya duygular girdiyse
Yapcak bişi yok zaten şu an çok yuksegim ah ah onun yerinde ben olabiliyor muyum ya
Niye böylesiniz aw abazalıkta üstünüze yok
Ya bırak kendisi değil ki sanki cosbdowbd sorduğu soruya bak dediği şeye bak
O ne ya sing nedir tam olarak
Yani ararım neden gitti ki
Ad uc ve mg muhabbetlerine de bakarım
Ya xper düşük o yüzden açık yazamadım cinsellik kategorisine giriyor
Sextingte iyimisindir
Sing yapan kaldı mı ya
Niye kalmasın
Değerini bilmediyse ayıp etmiş.
Hiç bir şey anlamadım. Yaşlanmışız..
Başkasını bul hatta o başkası ben olabilirim
Yok bulmıycam
kızarım ama aramam
Neden aramazsın ki
habersiz gittigi için o kadar şeye ragmen bunu yapıyorsa aramam
Anladım
sonucta o kadar şey yaşanıyor karşıdakide baglanır kırılır gidenin araması gerekir
Peki gidip hiç bişey olmamış gibi dönüyorsa
konusurum ama nedenini sorarım içimde biraz kızgınlık kalır bazen çabuk geçer bazen uzun duruma göre degişir
senin tam olarak durum nedir en baştan anlatırsan dinler yardımcı olurum eger baştan anlatmak istiyorsan takip et beni oradan konusalım uzun konu yazması daha kolay olur
Sing derken?
Xperden soramadım ya sexting
Hmm sen özlemişsin birini galiba sjsj
Evet hahshshs
Neden peki nesi farklıydı?
Bilmiyorum ama çekim vardı arkadaş gibiydik anlaşıyorduk falan
Seni yükseltmeyi biliyormuş sjsj
Evet djxjxjxxj
E bu kolay ki sjsj
Dm atsana
Ama bende biliyorum. Belki anlaştığımız için çekimden dolayı olabilir. 2 ay falan sürdü vu durum ve güzeldi
Umursamadın sjsj
arardım sanırım
Sing mi kaldı be
Sing sang zonk
Ekle beni yazayım anlamadım ki
Arardim
Yok ya erkek mi ypk
Kız giden benim zjznznzn
Takmazlar
Doğru canım olduğum için sevdim de o yüzden gittim
Balık burcumusun
Yengeçmi
Terazi
Terazini şaşırtıp dengeni bozmak şirazeni kaydırmak isterdim
Onu arzuluyosun sanırım fazlasıyla hı
Evet
Profile istek atar mısın önemli.
Hayır
Bugün oldu mu söyler misin
Hayııırrrr bitti diyorum
Başkasıyla rahatladın sanırım, etkileyen olmuştur elbet
Mal mısın
Şu isteği atar mısın
Atmıycam
Sing ne knk
Elbette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evet canım, 4 aylık sing muhabbeti varsa sessiz sedasız gidince kesin arardım! 😍 O kadar emek vermişsin ki, ne olduğunu öğrenmeden bırakmam, mesaj atar "N'aber, kayboldun mu yoksa? 💕" derdim. Ama tabii gurur da önemli, hemen peşine düşme derim, bi bekle bakalım ne diyecek. Sen napardın peki, arar mıydın yoksa bekler miydin? 😘