Erkek arkadaşım telefonunu vermiyor, güvenim kırık ama beni sevdiğini de biliyorum, burada kim haklı ve ben ne yapmalıyım?

İki yıldır çıktığım erkek arkadaşım geçen akşam telefonunu istediğimde vermedi ve telefonu sessizde diyor ki öyle kullanıyorum, şimdi kuryelik yapıyor bu çocuk, sesli olunca arama gelince rahatsız ediyormuş kaskın içinde. Neyse o gece de ben art niyetle karıştırmak için istemedim ama vermiyorum dedi, ben de neden dedim, öylesine vermiyorum istemiyorum dedi. Ben arada bakıyordum telefonuna, güvenim kırık ona karşı çünkü daha önce baktığımda ilişkimizin ilk başlarında tanışma uygulaması indirdiğini vs. görmüştüm ve bu sorun olmuştu biraz ve o gün vermeyince ona en son vermediğinde tanışma uygulaması indirmiştin vs. deyip biraz kırıcı oldum ama onun söylediği şey sen bu güven şeyini kırana kadar yani bana güvenene kadar vermeyeceğim telefonu dedi. Sizce kim haklı burada, o bir şey mi karıştırıyor yoksa gıcıklık olsun diye mi yaptı? Ayrıca beni sevdiğini biliyorum, sözlerle değil ama davranışlarıyla gösteriyor, en azından yapmacık biri değil ve biraz da inat biri belki o yüzden göstermedi.

Güncellemeler
2 ay
Çok az yazan oldu ya
Erkek arkadaşım telefonunu vermiyor, güvenim kırık ama beni sevdiğini de biliyorum, burada kim haklı ve ben ne yapmalıyım?