Erkek arkadaşımın sevgisini hissetmiyorum ve ona güvenemiyorum ne yapmalıyım?

Merhaba.18 yaşındayım ve erkek arkadaşımda benimle yaş. Daha önce 2 kez ayrıldık ve hepsinde ben ayrıldım.1. sinde temas istemiyordum ve benım kararlarıma saygı duymuyordu bende doğal olarak ayrıldım.2. bazı haraketlerinin hoşuna gitmediğini bana olan sevgisini hissetmediğimi söyledim bu yüzden ayrıldık. Bana ayrıldıktan sonra yazdı yenıden deneyleımmı senı unutamadım gibisinden ben de tamam dedim. Sonuc olarak yenıden basladık. Ben sadece iki çift tatlı söz duymak istiyorum ve onunda bana söylemesi çok zor geliyomuş ama ben öncesinden daha çok seviyorum onu ama buna rağmen ona güvenemiyorum. Denedim ama yapamıyorum, ayrıca ona onu sevdiğimi birçok kez dile getirsemde ban bir tık biley söylemiyor 'bende' diyip geçiyor. O bana bende sevmediği şeyleri belirtiyo mesela diyelim erkeklerle konuşmanı istemiyorum diyo ama kendisi harem kuruyo bana hiçbişeyini anlatmıyo instagramını istemiştim güvenemediğim için bana biraz ergence çocukca geliyo böyle şeyşer ama mecbur hissettim instagramını alınca ona biraz olsun güvenebileceğimi hissettim ama onun bana söylediği sadece bahanelerdi. Seviyorum ayrılmak istemiyorum beraber olalım istiyorum anlayış göstermeye çalışıyorum ama bende peygamber değilim o kadar sabredemem. Üzülüyorum mesela bana söylemeden fotoğraflarımızı kaldırıyo hesabından falan. Bilmiyorum. Cidden, ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşımın sevgisini hissetmiyorum ve ona güvenemiyorum ne yapmalıyım?