Sevgilini seviyosan ve devam etmek istiyorsan eğer iyi dinle;
Sen onu seviyorsan o da seni seviyor, senin eksik hissettiğin noktalar olduğu gibi, onun da sitem edeceği eksik hissettiği hususlar vardır mutlaka. Sevgi varsa o zaman, bazı şeyleri aranızda bir çekişmeye değil, birleştirmeye çalışmak için çabalamalısınız.
Sana tavsiyem şu;
Bu istediğin şeyleri, sevgilini çok da ilgiye boğmadan birkaç defa sen yapmayı dene. Sen yaz, sen ara, kendisine bir iki hediye al abartmadan. Baktın ki buna rağmen halen yapmıyorsa, o zaman rahat bir şekilde beklentilerini söyle. Eğer mırın kırın ediyor, ben yapmam vs diyor veya hiç takmıyosa, ben ilişkini tekrar gözden geçir derim.
Ama tim bu söylediklerim tamamen senin anlattıklarına göre benim çıkarımlarım. Belki de sen ilgiye doymuyosun orasını ben bilemem. Bazı şeyleri abartmamak, her gördüğünü isteyen çocuk gibi davranmamak gerekir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Verilen cevaplara verdiğin yorumları okudum
Hanım efendi size bu konuda yaşadığım tecrübeyi aktarayım
bende birisi ile konuştuğum zaman diliminde aklımda soru işareti vardı ve şu şekilde dua etmiştim
Allah'ım hayırlısı ise onu bana beni ona yaklaştır hayırsız ise onu benden beni ondan uzaklaştır
Ve kalbim soğumaya veya ısınmaya başlıyor inşallah Allah'ın İZNİYLE
Allah herşeyi bilir şüphemiz Yok ve olmasında
Allah'a bırak ALLAH HAYIRLISINI VERSİN HAYIRSIZ İSE UZAK EYLESİN
İSTİHAREDE YAPMANI TAKSİYE EDERİM
ve sonuç olumsuz olursan kalbim soğurma asla zorlama olur evlenebilirsin ama başına bela olur ilerleyen zamanlarda asla zorlama
SORMAK İSTEDİĞİN BAŞKA BİRŞEY VARSA MEMNUNİYETLE CEVAPLAR YARDIMCI OLMAK İSTERİM
ALLAH'A EMANET OLUN...🤲🤲🤲13 Yorumla- 2 ay
Bunu demek ki başka yapanlar da varmış. Ya onu bana ver ya da tamamen kalbimden beynimden sil diyorum ben de :)
- 2 ay
Başlığa bakınca ayrıl yazdım da. Detaya bakınca kendini düzelt diyorum. İlgi alanlarını genişlet. Başka şeylerle de mutlu olmayı öğren. Oğlan pervane mi her gün etrafında dolanamaz. Kendine hobi edin. Tek uğraşın sevgilin olmasın. Düzelir o zaman her şey. Bir şeylerle meşgul ol. Sosyalleş.
10 Yorumla
Bu konu hakkında onunla konuşman gerek. Belki sevgiyi senin istediğin şekilde veya yoğunlukta göstermiyordur. Ama sevgisini göstermesine rağmen sen böyle sevgisini hissedemiyorsun mesele erkek arkadaşın değil. Ya sen onu yeterince sevmiyorsun ya da bu ilişkiye karşı tamamen açık bir zihne ve kalbe sahip değilsin henüz.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba Elif-sude! 🥰 Anlaşılan bir iletişim sorunu yaşıyorsunuz gibi görünüyor. Erkek arkadaşına duygularını açıkça ifade etmeyi denedin mi? Ona, onunla yan yana değilken de ilgisini hissetmek istediğini anlatmalısın. İlişkilerde en önemli konulardan biri iletişimdir. Belki farklı dillerde sevgi gösteriyorsunuzdur; sen ilgi göstergesini mesajlaşma ve hediyelerle hissediyorsun ama o başka bir şekilde yapıyordur. Ona, ilişkinizde neyin eksik olduğunu nazikçe paylaşırken, aynı zamanda onun da beklentilerini anlamaya çalış. Belki birlikte ortak bir yol bulabilirsiniz. 🥰
Ayrılma konusuna gelince, menüyü sadece bu seçenekle sınırlandırmak istemem. Birbirinizi gerçekten seviyorsanız ve bu ilişkiyi yürütmek istiyorsanız, çözüm bulmak mümkün. İlişkiniz hakkında arkadaşlarınla ya da güvendiğin biriyle de konuşabilirsin. Ne dersin, bir denemeye değer mi? ❤️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Knk tipik kadınsın ilgi kesilince ilgi açlığı doğuruyor bütün kadınlarda var ama doz önemli ona dikkat et derim ama genelde huydur ve baskınsa istemeden aldatma olayları olur ve yargılamam çevremde tanıdığım 5-6 kişi senin gibiydi bi ona bi ona gidiyordu sen gidiyorsun demiyorum da olmazsa diğerine bu ilgi açlığını bitirecek şeyler yaşamanız lazım bence erkek arkadaşına bu durumu belirt ve ilgi eksikliğinin olduğunu söyle yoksa ayrilirsin genetik gibi olay 😅
12 Yorumla- 2 ay
Bu durumu nasıl belirtebilirim
- 2 ay
Dediğim gibi anlatmaya çalış ilgi eksikliğim çok yüksek seviyede beni bu konuda gerçekten tatmin etmen lazım duygularımı senle konuştuktan sonra hissedemiyorum dersin durumun bütün kadinlarda olduğunu ama dozajınin yüksek olduğunu belirt sürekli ilgi bagimlisiyim beni bu konuda aç bırakma de çok sev vb seviyorum diyorsa belirt de işte
- Gizli Üye(36-45)2 ay
Buna benzer bir erkek tanıyorum ayrılalım dediğimde bir kaç sorudan sonra tamam olur demişti. . Cunki bu adamda eksik olan sana sahiplenmeyişi yuzeyselligi... seviyor olabilir ama dönüp arkasına gidecek bir adamda aynı zamnda. Bence zaten ilişkiler uzun sürmüyor. Sende birgün ayrılacaksın nediye kafanı yoruyorsunki şöyle ilişkiler için.
19 Yorumla- 2 ay
Aynen salla gitsin 😂
- 2 ay
7 ay oldu daha sadece
- 2 ay
Yazıp durma ya bildirim geliyor, o adam sana ne yapsa haklıymış ayrıca. Koskoca kadınsın ergen cahiller gibi gelip bişey demeden engelleyip gidiyosu. Adam da bunu görmüş o yüzden sallamamış bile seni
- 2 ay
İnsan gibi söylesen sanki zorla mı yazcam sana Allahın yobazı
- 2 ay
Seviyorsan başka kollarda sevgi arayışan girmek için aklında şüphe duymiyacaksın , seninki biraz nötr bir ilişki yanında sevgisi hissediyorsun ama uzakta ona dair bir elektrik uyumunu sağlamıyorsun. böyle bi ilişki hiç uzun ve sağlıklı olmaz ne ilişki den tat alirsın nede içindeki koca Sevgi bir boşluktan ibaret olur
20 Yorumla - 2 ay
Ben de biriyle tanıştım, bir arada çok iyi zaman geçirdik ama ne zaman uzak kaldık fazla konuşmuyoruz. O yazdı dün küs müyüz diye, bir daha da konuşmanın devamı gelmedi. Günaydın yazmadı mesela.. bir daha küs muyuz derse evet sana küstüm dicem. Sen de onun için çabalayip peşinden koşuyorsan bunu bırak. Karşılıklı çabayla yürür ilişkiler
00 Yorumla - 2 ay
Konuşursan ona de ki, bitanem ben istiyorum ki, biz yan yana olmasak bile sevdiğimizi hissettirelim birbirimize. Mesajlaşlım. C*lveleşelim. Heyecanlı olmak istiyorum seni de heyecanlandırmak. Gör bak ikimiz de mutluluktan uçacağız de. Nasıl d*lircek bak hele. Düşünemiyorum bile.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Senin gibileri hiç anlamıyorum sanki hayatınızın her anında ilgi almanız gerekiyormuş gibi
12 Yorumla- 2 ay
Sevildiğimden emin olmak istiyorum beni merak etmeyen özlemeyen ben onu sevdiğim için aklımdan çıkarmazsan aklına gelmediğimi düşündüren biriyle olmak kötü hissettiriyor
- 2 ay
Bak burada hiç olmaması farklı bişey ama her an her saniye ilgi beklemek normal değil senin de sürekli onu aklımda tutman normal değil iki kişisiniz kişisel hayatlarınız her anında seni ya da senin onu ilgiye boğmanı bekleyemezsin işte sıkıntı olur bir şey olur can sıkılır ama bu dediklerim sıfır ilgi olsun demek değil onu da belirtiyim karşımdakinin sevgilim olduğunu hissetmem lazım o ayrı
- Gizli Üye(25-29)2 ay
Sevgisini hissetsen terkedeceksin, zaten biz öyle olduğumuz için seviliyoruz 😂
13 Yorumla- 2 ay
Hiç de öyle olmuyor eğer gerçekten sizi seven bir kadına sevginizi siz de hissettirirseniz dünyayı emin olun cennete çevirir sizin için ama ona o enerjiyi vermezseniz siz de ilişkiden verim alamazsınız
- Cevap sahibi2 ay
Alakası yok. Kadınlar mantığıyla konuşur dürtüleriyle hareket ederler. Eğer kadını alaya almazsak, başka kızlarla da muhattap olmazsak hiçbir kadın o ilişkide kalmaz
- 2 ay
Sorunlu oldugunuzu dusunuyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Anlıyorum seni üzücü bir durum. insan düşünülmek ister, yani hediye almıyor veya birşeyler ısmarlamıyorsa sıkıntılı bir durum. insan sevdiğini mutlu da etmek ister.
Yani insanın aklına her şey geliyor, normal bir durum değil yani.00 Yorumla- 2 ay
Başka kollarda ilgi arayasım geliyor ne demek be? Kadın milleti neden bu kadar ilgi köpeği afedersiniz tüm sorun burada, senden kaynaklanıyor.
11 Yorumla- 2 ay
Sevildiğimi hissetmiyorum canım yanıyo ben onu merak ederken görmek isterken fedekarlık yapabilecekken o bunları hissetmiyomuş gibi hissediyorum o yüzden kafamı mesgul etmeye calisiyorum napiyim
- 2 ay
Zorlamanin anlamı yok ne zorla kendini sevdire bilirsin nede yazmasını sağlaya bilirsin bu ilişki ilerlerse dahi bu böyle devam eder evlenseniz de hep bu duyguyla devam edersin seven hissettirir her şekilde sevdiginizi değil sizi sevenle olun yoksa olmuyor bu işler
01 Yorumla - 2 ay
Hissetmiyorsun değil, hissettirmiyor ya da ayrılmak istiyor. Aynisini bende yaşadim. Boyle insanla ilişki mi olur be. Snei üzen biri senle ilgilenmeyen biriyle sevgili olmanın mantığı yok kendini üzmekten başka bir şey değil bence o ayrılmadan sen ayril
00 Yorumla - 2 ay
"böyle olunca başka kollarda ilgi arayasım geliyor" demen zaten kırmızı alarm. Belki onun da hayatında sadece sen yoksundur. Pek heyecan verici bir ilişki değil demek ki. Sırf çocuklar için birbirine katlanan 40 yıllık evli soğuk karı kocalar gibisiniz. Birbirinize ne için tahammül ettiğinizi anlayamadım.
00 Yorumla - 2 ay
ne yapmasını istiyorsun adamdan karşına seni kutsamasınımı bekliyorsun yahu kızlar vallahi enteresansınız bulursanız bunuyorsunuz bulamazsanız kuduruyorsunuz sonuç müge anlı nolacak bu haliniz
00 Yorumla - 2 ay
Bazen kısa bir ayrılık iyi gelir. Ama dönmeme ihtimali de göze alınmalı. Hayatında biri yoksa biraz ara vermek (sadık kalarak) cidden faydalı olur.
00 Yorumla - 2 ay
Konuşun bu durumu arkadaşım. İlişki içindesin sen böyle olmaz. İçinden gelmiyor demek ama konuştun mu bu durumu ne diyor peki o?
Burada yazdıklarının aynısını ona söyleyeceksin.
00 Yorumla - 2 ay
Seninki biraz odunmuş sanırım hediye vs çiçek almalı içinden gelmesi lazım oda yani seni mutlu etmek için çaba göstermeli bence ben öyle düşünüyorum şahsen ama çözüm ara bence dışarıdayken nasıl yazamıyor pardon hiç yazmıyorsa vardır bence bir bityeniyi sorun hiç bir şekilde sende değil seni mutlu etmeyen oo hediye çiçek almayan oo dışarıdayken tek cümle yazmayan o ilişkinin demir başı gibi olmuşun sen askim
00 Yorumla - 2 ay
Ayrılmalısın. Gerçi hissettirince de değişik havalara girip yine ayrılıyorsunuz ama olsun, hissettirmiyorsa sevmiyordur, başka açıklaması olamaz.
00 Yorumla - 2 ay
Bu bir hastalık bence en azından normal değil hemde hiç normal değil oysa psikolojik destek almalısın canım
00 Yorumla - 2 ay
Allah aşkına buna mantıklı bir cevap olarak ne yazalım şimdi !!! Aman ayrılma böyle devam et seni çok seviyor mu diyelim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İletisimd3 bozukluk var buda yanlışa iter insanı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. ayrılman lazım yanı ne beklıyoduun ki seven ınsan dısarda da yazar sana?
00 Yorumla- 2 ay
sevgi hissetmediğimiz bir durumda, sevgi yok ki hissetmiyoruz 🙃
00 Yorumla - 2 ay
Hissetmediğin yerde kalma. Kendine saygın olsun. Gitmesini bil ve arkana bakma🙃
00 Yorumla - 2 ay
yalniz degilsin canm hepimiz bazen oyle hissedyoruz
00 Yorumla - 2 ay
bazi erkekler sevgisini gösteremiyorlar ama ben her zaman acik acik konusmaktan yanayim
01 Yorumla- 2 ay
@gurbetci85 Bazıları sevgisini gösteremiyor da bu denli de değil yani.
- 2 ay
O yazmıyorsa sen de yazmazsın. Sonra da duruma göre karar verirsin.
00 Yorumla - 2 ay
Önce üstteki soruyu okuyunca aklıma başka bişey geldi kusura bakmayın hanımefendi
00 Yorumla - u2 ay
ayrıl sende o zaman
11 Yorumla- 2 ay
Seviyorum
- 2 ay
Kendisiyle konuşmayı denedin mi?
12 Yorumla- 2 ay
Ne diyebilirim ki? Bana ben bir şey demesem de arada gelip sen benim seni ne kadar sevdiğimi değer verdiğimi anlamıyorsun ben sana gösteremiyorum çünkü falan diyo
- 2 ay
Göstermek farklı hissettirmek farklı göstermek yetmez hissettirmen gerek diye bı cevap ver hisettiremiyorsun dediğinde anlar
Normal degil bence sadece yan yanayken ilgisini cekıyorsun yan yana degışken ilgisi baskaları tarafından dagılıyor olabılır acık acık konusman gerekıyor
110 Yorumla- 2 ay
Sktr etsin hiç uğraşmadan 😂
- 2 ay
@AfiliYlnzlık aynı şeyi bende yaşadım yanyaneyken cok ılgılıydı yan yane degilken merak etmez aramaz sormazdı ayrılalım dedım tamam dedı saygı gosterırım dedı 5ay sonra dogumgunumu kutladı cevap dahı vermedım
- 2 ay
İyi bari sen o çoğu kadın gibi safoz davranan tiplerden değilmişsin 😂
- 2 ay
@AfiliYlnzlık cok sukur uzuldum ama Şu an saha ıyıyım sizce de dogru karar mı verdim
- 2 ay
Ee heralde yani
- 2 ay
@AfiliYlnzlık tesekkur ederim
- 2 ay
@AfiliYlnzlık ınstgram kullanmıyorum maalesef
- 2 ay
Yok burdan dedim özelden yani
- 2 ay
@AfiliYlnzlık yenı uye oldum ama ozelden yazabılır mıyım
- 2 ay
@AfiliYlnzlık takıbe aldım ama su puana ulasman gerek dıyor mesaj atamadım
- Gizli Üye(18-24)2 ay
sanal bir sevgilin olmalı kendi sevgilinin. bilmediği
11 Yorumla- 2 ay
İyi örnek veriyorsunuz insanlara
- Gizli Üye(18-24)2 ay
Hissediyorsan genelde öyledir hisler boş çikmaz ayrik gitsin
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)2 ay
"başka kollarda ilgi arayasım geliyor"Umarım Erkek arkadaşına bunu söylemişsindir.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)2 ay
Dün bitti benim tamda senin gibiydik bir yıl oldu bir tek dal çiçek vermedi hediye almadı bir şey alıp yedirmedi aramz sormaz ama sorarsan seviyor Muş beni. Bak hislerine güven hissetmiyor san doğru dur
00 Yorumla - 2 ay
Hayat sadece erkek arkadaṣtan ibaret değil . Kendi hayatın olduğunu ve baṣka ṣeylerle uğraṣtığını göster hep meṣğül ol
00 Yorumla - 2 ay
Erkek arkadaşın seninle başka amaçlarda görüştüğü için seni sevmedigi aşikar eğer sevmiş olsa sen varken bile ozlerdi
00 Yorumla - 2 ay
Burcu ne
22 Yorumla- 2 ay
Koç
- 2 ay
Koç sevgisini gösteremez doğrudur benim burcum da koç
Hissetmiyorum sevgini aşkını de makul bir açıklaması yoksa tekmeyi bas
00 Yorumla- 2 ay
Aldat direk şahsen değerini o zaman anlıyo insan
01 Yorumla- 2 ay
Aldat diye demedim yanlış anlama sadece en çok ozaman değerini anlıyo
- 2 ay
Ayrıl kanka duvar da seni seviyor olabilir hissetmiyorsan çöptür
00 Yorumla Onunla bu konuyu konuş anlat böyle hissediyorum diye
00 Yorumla- 2 ay
durumu sevgiline anlat
12 Yorumla- 2 ay
Nasıl anlatabilirim?
- 2 ay
geç karsına boyle boyle de yanyana yken çok iyiyiz mesajjlaşirken o lgiyi sevgiyi hisstmiyorum de
- 2 ay
Bunu onunla açıkça konuşmalısın
00 Yorumla - 2 ay
Sorunu anlat çözmeye çalışın
00 Yorumla Başka erkek kalmadı mı..
00 Yorumla- 2 ay
Sorun sende adeta adraksiyon ariyorsun
00 Yorumla - 2 ay
Bunu onunla konuşmalısın.
00 Yorumla Sen sevgini hissettiriyor musun?
00 Yorumla- 2 ay
Demekki sevmiyor, sevse hissedersin bunu sormazdın
00 Yorumla - 2 ay
Ondan hemen uzaklaş fazla bağlanmadan
00 Yorumla - 2 ay
Bunu kendisine belirttin mi nasıl bir tepki aldın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. bunu onunla konuşmalısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 916 cevap paylaştı. sana ne yapmak mantıklı geliyor şu aşamada
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)2 ay
LAN VEN DE BUNU YAŞIYPRUM OHA AYNISI
03 Yorumla- 2 ay
😭😭😭😭
- Cevap sahibi2 ay
neden böyle bilmiyorum ama ben açıkladım eğer değişim olmazsa ayrılırız dedim ama inkar ediyor ağlicam
- 26 gü
Benimki degisti abla
- 2 ay
Ayrıl işte
10 Yorumla - 2 ay
Yenisine bak
10 Yorumla - 2 ay
Aşırı ilgi bekledigin icindir
10 Yorumla - 2 ay
Gelir şimdi ben yeterim diyenler.
411 Yorumla- 2 ay
Erkekler işte hep bir rekabet hep bir ego tatmin etme peşinde çoğu hahahhaha
- 2 ay
@günes121212 S*laklar işte
- 2 ay
Hep aynı senaryo ondan erkeklere soru sormayı çoktan bıraktım ben haha
- 2 ay
@günes121212 Yav he işte amaçları farklı kızı düşüremez miyim derdinde çoğu
- 2 ay
Aynen öyle reelde loser oldukları için burada deniyorlar zavallılar ya
- 2 ay
@günes121212 Ezikler 😂
- 2 ay
Loser bunlar 😂😂😂😂
- 2 ay
Bide sırf onlara yüz vermiyorum diye bana lez demeleri yok mu kahkalar atıyorum 😂
- 2 ay
@günes121212 He he kaşar egolu olursun birde 😂
- 2 ay
Erkeklerin çoğu narsist manipülasyonun kralı hatta diyebiliriz yeminle
- 2 ay
@günes121212 aynen öyle
- 2 ay
Seni çok iyi anliyrum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı. Ilgiyi kes
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi