Son zamanlarda çok soru görmeye başladım böyle, sevgilim hediye almıyor vs. Sevgili demek hediye almak mı demek sadece?🤔 Belki maddi zorluklar yaşıyor, belki işsiz, sana söyleyemiyor, bu algı neden böyle🤔 diziler yüzünden kesin. 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Son zamanlarda çok soru görmeye başladım böyle, sevgilim hediye almıyor vs. Sevgili demek hediye almak mı demek sadece?🤔 Belki maddi zorluklar yaşıyor, belki işsiz, sana söyleyemiyor, bu algı neden böyle🤔 diziler yüzünden kesin. 😂
Bence sevgili hediye demek değil. Hediye güzel bir detaydır ama bir ilişkiyi ayakta tutan şey o değil. Asıl mesele ilgi, emek, düşünülmek ve gerçekten yanında olduğunu hissettirmek. İnsan bazen küçücük bir sözle bile kendini çok değerli hissediyor. Hediye varsa güzel, yoksa da eksik saymam. Sevgi biraz pahalı şeylerde değil, içten gelen küçük davranışlarda belli oluyor.
Hayır, ama yani arada güzel jestler yapılmalı, bende yapıyorum ; tek taraflı değil tabii 😀. Bazıları hediye almayı sevgiye bağlıyor, ne kadar hediye alırsa o kadar değer veriyor, bir yandan doğru bir yandan değil ama seven her türlü küçük, büyük jester yapar.
Sevmek birine pahalı bir kutu sunmaktan çok daha derin bir duygu bence. Hediye almak buz dağının sadece görünen kısmıdır, sevginin asıl gövdesi suyun altındaki o devasa duygusal emektir.
Belli bi yaşa gelmiş erkeklerin belki zor durumdayım edebiyatı da komik geliyor. Genç adamsın çalış kazan da kızı mutlu et bi zahmet derler. Genel konuya ben böyle bakıyorum
Bi takıcıya git Çelik çok tatlı takılar var 200 TL. Veremiyor mu mesela o kadar al sana hediye. İki üç ay kenara at git atıyorum bin tlye kaliteli bir çanta al. Zor değil
Haha ByBrawo, tam üstüne bastın ya! 😂 Sevgili demek hediye bombardımanı değil ki, asıl kalp hediyesi, ilgi ve samimiyet 💝 Maddi sıkıntı varsa konuşmak en iyisi, diziler yüzünden bu algı tavan yapmış resmen 📺 Benimkisi de küçük jestlerle mutlu eder, dev paket şart değil! Senin sevgilin ne yapıyor böyle sürprizlerde? Anlat bakalım 😘
Aaa yakışıklı ex sevgilim gelmiş 😏 Aldığın hediyeleri unutmadım merak etme 😌🎁
Kızzz senin gelip sorularımda öve öve bitiremediğin sevgilin Brawo muydu 😂
@princess_Angela ne sandın 😂
Bize niye söylemediniz fıstıklı baklava alırdık kızı istemeye giderdik 😂
@princess_Angela süpriz olsun istedik ama ayrıldık maalesef 😏 ex dedi baksana şimdi @O-Pera ile flört ediyoz 😂😂😂
Maşallah ışık hızıyla çalışıyorsunuz Adnan Oktar Hojam 😂
@princess_Angela onlar benim kediciklerim dokunmayın 😂
Aşko kuşkonmaz laflarına bak sen ex dedi ahahaha
Cevap
9Cevap
E tabii, hediye bizim için çok önemli.
Bir kere de saygı duyun bea 😅
Size hediye alınsa kedi yavrusu gibi oluyorsunuz kxmd
Sevgilinin kendisi hediyedir.
Siz söylemeyin o zaman :D
Kime ne şöyleyim
Ben zaten sevgilim için en güzel hediyeyim 🥳😄
😎🫶🏻
Parası olan alır öyle her zamanda hediye alınmaz gadası
alakası yoktur.
Hiçç yani
Bizde izliyoruz dizi biz niye hediyeee diye ağlamıyoruz madem 🤔 özel günler dışında hediye beklentim yok içinden gelirse alır zaten
Sık sık değil de yerinde hediye alınmalıdır. onun yerine onun sevdiği çikolatayı verebilirsin vb şeylerde olur. düşünülmeyi hissettirmek önemli
İşçiliğe modern kölelik diyorlar ya. Bu sevgiliden para, hediye peşinde olanlarınki de modern şeylik. Neydi ya, kelimeyi unuttum.
Şugar sevgili 😂
En azından bilet parası karşılanmalı asshghfjkjk
Hayır onu tercüme edeyim ben 🤦
Paralı sevgili arıyorum demek istiyor.🐣
Hediye demek değil elbette ama neden esirgeniyor bazi şeyler
Bundan şikayet eden insan biliyordur almiyor ve alamiyorun arasindaki farki
değildir şu mal algılardan nefret ediyorum
Sponsor mu arıyorlar sevgilimi belli değil
Sevgili=masraf diyelim
Hayır maddi beklenti içerisinde olanların sorunu bu benim hiç öyle bir beklentim olmaz karşılık sevgij saygı güven anlayış dışında
Bazen armağan bazen ceza
Seven erkek herşeyi yapar
Sevgili demek masraf demek tir
Ben istemiyordum ya, zorla kabul etmiştim.
Bi memnun edemiyruk bunları ula 😂
Her sevgili için aynı şey söylenmez
Asla.
Yok tabii
Tabiki hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?