Bir arkadaş hediye almanın sevgi belirtisi olduğunu söylüyor. Ben öyle düşünmüyorum. Sizce sevdiğiniz kişinin size hediye alması sevgi belirtisi midir? 😅
Sevdiğiniz kişinin size hediye alması sevgi belirtisi midir?
O arkadaş kimse hediye almayı sevgilisinden daha çok seven biri galiba. Ancak kadınların genel itibari ile özel günlerde veya normal zamanlarda da hediye almayı ister ve bekler. Bu onların en doğal hakkı.
Fakat bizler bu kadar derin düşünemiyoruz yapı olarak. İşin formülünü çözen bazı erkekler paraya kıyarak, aradığı şeye hızlı kavuşmak için hediye almayı biliyor. Onların da taktiği bu yapacak bir şey yok.
Ben beklemedim, istemedim. Ama az önce bir yorumda bir arkadaşta dedi ki erkekler sevdikleri kadınlara hediye alır, sen sevilmemişsin dedi jfjf ben hiç hediyede almadım, istemedimde. Yani onun düşündüğü gibi düşünmedim. Ama ben ona aldım. Ama karşılık için değil. Tamamen çıkarsız. Ona değer verdiğim için:)
Hayatındaki insanı mutlu etmek istemenin belirtisidir.. O kişiyi önemsediğinin belirtisidir.. yüzünde bir tebessüm oluşturmak istemenin en yoğun belirtisidir.. fakat sevdiği için aldı demek fazla kaçar bana göre.. çünkü kimi kişiler de var ki bir beklentiyle de bunu yapabiliyor..
Önemsiyordur, değer veriyordur, içinden geliyordur ve alıyordur. Sevgi de var içinde haliyle. Kimse sevmediği kadına-erkeğe yok yere para dökmek istemez bence. Etkilemek, göz boyamak için alıyorsa o ayrı.
Onun varlığı bana en güzel hediyedir zaten yormasın kendini böyle şeylerle. (İphone 16 çıkacak madem, he ne dersin sevgilim hadi yap bir güzellik bak senin için o kadar şey söylüyorum, çok görmezsin demi la 🥹)
Sevgi ve değer belirtisi olabilir evet insan sevmediği değer vermediği birine bir çöp bile almaz bence.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu soruya kesinlikle evet diyebilmek isterdim ama maalesef hediye almak günümüzde özellikle çiftler arasında bir zorunluluk halini aldı ve bu çok üzücü. Benim için kim olduğu fark etmez birine hediye alıyorsam ya da bir şeyi hediye ediyorsam kesinlikle onu çok sevdiğimdendir.
Çiftler arasında eğer kişiler sadece özel günlerde değil rastgele günlerde bile hediye alıyorsa bence bu sevgi göstergesidir.