Sevgilimi her yerden engelledim, beni buna mecbur bıraktığı için affetmemek haksızlık mı?

Daha 1 hafta önce hediye aldım verdim, baş başa güzel bir gündü..

Hemen hemen 2 3 gecede bir telefon görüşmelerimiz vardı

İlk defa aramayacağım uykum var aramıyorum dedi. Bu yüzden 1 saat benimle tartıştı, anlamadım nedenini.

Sesini duymak istiyorum
Konuşmak istiyorum, aramanı bekliyorum dedim. 1000 defa da söylesen aramayacağım dedi
Amaç uyumak ve ben uyuyacağım anladın mı (İsmimi söyledi) normalde adımla hayatta hitap etmezdi. (Aşkım, sevgilim, her şeyim, ruhum derken o gün adımla hitap etti.)

2 gün öncesinden kafayı yemişsin sen dedi bir konuşmamızda. Sesini duymak istiyorum
Konuşmak istiyorum, aramanı bekliyorum dedim. 1000 defa da söylesen aramayacağım dedi
Amaç uyumak ve ben uyuyacağım anladın mı (İsmimi söyledi) normalde adımla hayatta hitap etmezdi. (Aşkım, sevgilim, her şeyim, ruhum derken o gün adımla hitap etti.) üstüne bu durum yaşanınca ben de bana saygısı kalmadığını ve saygının olmadığı yerde ben yokum dedim ve engelledim, her yerden bitirdim.

Her gece sesimi duymadan uyumayan kız
Hiçbir şey yokken aramayacağım, aramıyorum, 1000 kez de söylesen uyuyacağım diyorsa
orada bir sıkıntı vardır, saygısızlık vardır

Engelledim her yerden ve bitirdim
Son olarak yeni aldığım hediyeleri verecektim, yazık oldu (çöpe atmadım, sipariş iptal etmedim) hediyeler evde ama kıymeti kalmadı

Herkes olduğu yerde sağ olsun

Yorumlarınızı bekliyorum..
Sevgilimi her yerden engelledim, beni buna mecbur bıraktığı için affetmemek haksızlık mı?