Aldatan sevgilimi tekrardan affetmeli miyim?

1.5 yıllık ilişkimde erkek arkadaşım tiktoktan twerk yapan kızlarla instagramda hesap açıp konuştu görüntülü aramış falan.. o zamanlar aramız limoniydi ayrılalım diyordu ama ben bırakmıyordum çünkü sınava hazırlanıyordum ve etkileniyordum kendisi de vicdan azabı çekmemek için devam ediyorduk ama güzel sözler söylerdi seni özledim vs derdi.. ne iyiydik ne kötü.. sınavdan sonra mesajları yakaladım. Asla özür dilemiyor ben seni aldatmadım bir duygu beslemedim, benim yüzümü bile bilmiyor, ilişki yaşamadım vs diyor ve benim ondan özür dilememi bekliyor ona iftira attığımı düşünüyor. Daha önce benden habersiz arkadaşlarıyla buluşmuştu bunu başka şekilde öğrendim falan.. bikaç gündür özledim diyip duruyor. Yazışmamalıydım hatalıyım diyor ama ne özür var ne bişi. Dün de neden bana gelmedin ben ayrıldıktan sonra her gün bana gelmeni bekledim falan dedi (canım mı bu) aldattın diyince asla kabul etmiyor ilişki yaşamadım duygu beslemedim seni sevdim diyor. Beni çıldırtıyor özğr dilese beni affet dese yalvarsa affederdim belki ama asla burnundan kıl aldırmıyor. Dün aradı seni deli gibi seviyorum sana ne kadar bağlı olduğumu bilmiyor musun falan dedi.. ya hatasını affettirirse barışırım (asla bunun için çabalamıyor çünkü ona göre beni aldatmadı) ya da yeniden üzülmeye gerek yok defteri kapatırım diye düşünüyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Aldatan sevgilimi tekrardan affetmeli miyim?