Sevgilimi tam olarak affetmelimiyim?

Sevgilimin eski sevgilisi ona mesaj atmis yol yapmis barismak için ama o bana bunu söylemek yerine sakladi ben yakaladim telefonunda ayrıca kiz arkadaşlarıyla wp grupta çocugu got etmek için ne yazicaklarini düşünmüşler ben bunu onu kiskandirmak amaçli yaptigi düşüncesinden vazgecemiyorum onunla konuştuğu dakikalarda ben ona sormustum kimle konusuyosun diye yalan söylemişti kendimi salak yerine koyulmus gibi hissettimdaha sonra çocuğu arayip dakikalarca kufreettim ama şehir dişinda olduğu içinde bisey yapip hirsimi alamadim ve ayrildim mekan parkti 2 saat falan durduk o parkta nasil agladigini anlatamam bayildi insanlar falan toplandi mevzu çok baya büyüdü o gün affettim ama kalbim kirildj diye bana hediyeler almis günlerce yanimdan ayrilmadi ona sürekli laf sokmalarima katlandi hayatindaki tüm arkadaslarinin yüzlerine karsi görüşmek istemediğini söyledi milyarlik telefonunu parcaladi ve hosuam gitmeyen en ufak bir hareketinde şii demem yetiyo direk özür diliyo eli ayagi titriyo ona ters bakmam bile yetiyo aglamasi için birakicam diye çok korkuyo affettim 2 hafta geçti ama durduk yere bu olay aklima geliyo hem ona kotu davraniyorum hem benim sinirlerim geriliyo her yaptiginda yalan aramaya basliyorum hiçte bulamiyorum sizce buyutuyomuyum unutmalimiyim artik ayrica sevgilimin cinsel anlamda da ilkiyim?
Sevgilimi tam olarak affetmelimiyim?