Sizce bir erkeğin 4 senelik ciddi ilişkisi varken neden başka kızların hikayelerini beğenir?

Gerçekten birine anlatmazsam düşünmekten delirebilirim. Aşık olduğum çocuğun 4 senelik ilişkisi var. Muhafazakâr bir aileden geliyor, ilişkileri ciddi gibi. Çocukluk arkadaşıyız ve onu sevdiğimi bilmiyor. Zaman zaman bu sevgilisi olacak kız sosyal medya hesabını donduruyor. Bu çocuk ise ben dahil birçok kızı takibe alıyor. Paylaştığım fotoğraflarımı beğeniyor. Daha sonra sevgilisi hesabını açınca takibindeki kızları çıkarıyor. Bu süreçte ayrılmış mı oluyorlar yoksa çocuk sevgilisinin yokluğunu fırsat mı biliyor emin değilim. Ama reelde de çocukla karşılaşınca uzun uzun bakıyor. Çekinme vs yok. Ben aşık olmama rağmen utanıp bakamazken o açık açık bakıyor. Anlam veremiyorum sevse söyleyemeyecek biri değil, söyler diye düşünüyorum. Yani madem bakıyorsun beğeniyorsun en azından kaç yıllık arkadaşlığımızın hatırına yazabilir. Acaba benden bekliyor olabilir mi? Madem yazmayacaksın adım atmayacaksın neden bakıp sürekli fotoğraflarımı beğeniyorsun? Seviyorsan da neden ayrılmıyorsun? Ayrıldığını bilsem belki ben adım atacağım ama yok. Nereden tutsam elimde kalıyor.

Sizce bir erkeğin 4 senelik ciddi ilişkisi varken neden başka kızların hikayelerini beğenir?