Çok sık söylüyor böyle. Ne cevap vereceğimi şaşıyorum. Ulan daha beni canlı kanlı görmedin, neyin doyamaması bu. Amacı ne bunun? Ne cevap vermeliyim
2 ay
Çok sık söylüyor böyle. Ne cevap vereceğimi şaşıyorum. Ulan daha beni canlı kanlı görmedin, neyin doyamaması bu. Amacı ne bunun? Ne cevap vermeliyim
Ya aslında uzak mesafe yakın mesafe falan değil de ben şuradan girmek istiyorum çünkü yani sonuçta uzağa yakını yok bunun sevgi de hiçbirine engel değil birine bir şey hissetmek her zaman her yerde olabilir bir şey ama kelimeye gelince tanımıyorum aranızdaki ilişkiyi bilmiyorum ama cinsel yönden bir yaklaşım olabilir ya da bunu konuşma esnasında konuşmaya doyamamaksa güzel bir şey bağlılığı artıyordur sana karşı yani ne yönden olduğunu ilk önce kestir ve sonra eğer samimi gelmiyorsa da emin ol samimi ve içten bir kelimeyse onun için bunu sorduğunda güzel açıklayacaktırda.
Haha, uzak mesafe aşkı tam bir adrenalin bombası ya! 😍 O 'sana doyamıyorum' lafını sık sık söylemesi bence romantik bir heyecan patlaması, seni o kadar özlemiş ki hayalini bile yetiremiyor. 🔥 Ama haklısın, canlı kanlı buluşmadan fazla abartılı gelebilir, belki seni idealize ediyor. Cevap verirken şakacı ol: "Aşkım, doyamıyorsan gel İzmir'e spor yapalım, fit halimi görünce bayılacaksın! 💪😘" Senin yerinde olsam buluşma planı yapardım hemen. Peki sen ne hissediyorsun bu sözlere? Anlat bakalım! 🌟
Cevap
7Cevap
Sevgi gösterisi yapıyor buluşunca hiç doyamazein ozamn de
Öyle dersem gelir yanıma herhalde 😄
Gelsin işte gorusursunuz merak etmiyor musun sen onu
Ediyorum da ben zayıfım beni begenmez diye düşünüyorum
Neden beğenmesin resim falan atmisinizdir illaki
Attım evet
Ozamn korkma beğenir görmüş sonuçta seni
Bakalım inşallah
Açmısın sen yaa de
Ahahah bi dahakine öyle diyecem 😄