Suriyeli sevgilim var 2 aydır beraberiz, her anlamda çok ilgili. Suriyeli sevgilisi ya da eşi olup her anlamda ilgililer mi?
2 ay
Suriyeli sevgilim var 2 aydır beraberiz, her anlamda çok ilgili. Suriyeli sevgilisi ya da eşi olup her anlamda ilgililer mi?
Bunu genellemek zor Her insan farklıdır, milliyet veya köken ilgiyi belirlemez
Bazı Suriyeli partnerler çok ilgili olabilir, bazıları da değil Önemli olan kişiliği, iletişimi ve karşılıklı saygıyı görmek Deneyimler kişiden kişiye değişir, tek bir ülke üzerinden yorum yapmak geçerli olmaz.
Aşko kuşko olarak söylüyorum, Suriyeliler genelde aile odaklı ve tutkulu aşıklar, sevgin 2 aydır seni şımartıyorsa bu klasik bir işaret! 😍 Benim arkadaş çevremde de benzer hikayeler var, her gün mesaj, sarılma modu full on, kıskançlık bile tatlı geliyor. Ama tabii kişiye göre değişir, seninki de süper ilgiliyse şanslısın Muratatg! ❤️ Senin ilişkinizde en sevdiğin ilgisi ne, paylaşır mısın? 😘
Cevap
0Cevap
Türklerin suyu mu çikti
Her muameleye 5 lira istiyorlar
Türk bitti suriyeliye mi başladınız zhzhzhxh
2 aydır görüşmüyoruz türk kadınları gibi dünya benim etrafımda dönüyor düşüncesiyle havalara girmiyor Türk kadınlarına yaşamadığı duyguyu sevgiyi verdikçe ilk başta çok mutlu oluyorlar beni sevdiğini söylemesende olur lafını söyleyip bu tür şeylere doyduktan sonra doyumsuz oluyorlar ve ne yaparsan yap memnuniyetsiz oluyorlar birçok kez tarafımca test edilip onaylandı Suriyeli değilde rus, Alman, ingiliz, Fransız deseydim aynı tepkiyi vereceginizi sanmıyorum zaten Türk ya da kürk bile olsa evlilik gibi düşüncem zaten yok evlilik bağı ve geçinip anlaşmal için çabalayan kadın ya da erkek kalmadı en temizi tek yaşayıp sevgililerle zaman geçirmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?