Evli hocalara aşık olup depresyona girdim, şimdi bekar biriyle tanıştım, sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 7 yıllık bi lise hocama aşık oldum ilk başlarda evli olduğunu bilmiyordum çünkü 20’li yaşlarındaydı evli çıktı karısı da son ayında hamileydi karısı doğum yapınca öğrendim biz o sırada flört ediyorduk ben öğrenince ona gidip hesap sordum sonra da ondan uzak durdum ama o benden uzak durmadı beni kendine bağladı liseden mezun olup çıktım o zamanlarda psikolojim bozuldu 4 yıldır depresyondayım hala da öyle üni de bi hocayla tanıştım aşık olduğum hocayla aynı meslekte yapıyordu bölümü aynı ben de ilk başlarda onunla muhatap olmamıştım o geldi yanıma ısrarla her şeyi öğrendi benim hakkımda yani bilgilerimi nerede oturduğum kadar benimle yavaş yavaş flört etmeye başladı evli olduğu halde ben de depresyondaydım o beni depresyondan çıkarmıştı en son 4 yıl geçince tabi ona tutuldum aşk sözleri yazmaya başladım o da ona olan ilgimden rahatsız oldu beni Instagram’dan takip etmişti beni takipten çıkardı ona olan ilgimden rahatsız oldu bana tehdit etti uyardı onu dinlemeyip devam ettim etmeye beni dediğim gibi takipten çıkarıp beni engelledi müdüre şikayet etti müdür de geldi benimle konuştu ondan uzak dur dedi aranızda olan ilişkiyi bitir dedi. Bitirdim ya sen ya o okuldan atılacak dedi ben de tamam ben çıkarım dedim çıkışımı alıp gittim daha depresyona girdim 2 hafta önce onunla iletişime geçmek istedim öğrencileri aracılığıyla numaramı verdim benimle konuşmayı reddetti reddedince tamam dedim artık onunla konuşmayacağım dedim zaten okuldan atılınca şehir değiştirdim şehir değiştirdiğimde eski aşık olduğum hoca benimle iletişime geçti ona açıldım aşık olduğumu söyledim 5 aydır sevgili olduk bana bi görücü geldi ona söyledim söyleyince de git evlen dedi ve konuşmayı kesti mesaj atıyorum bakıyor cevap vermiyor hikayelerime bakıyor o görücüyü reddettim 3 gün önce sosyal medyadan bi genç adamla bekar biriyle tanıştım çok sevdim 3 günde o da kimsesiz yetim ne anası ne babası var konuşuyoruz da 1 ay sonra sizin şehrinize gelip seninle konuşmak istiyorum dedi ben de kabul ettim sizce napmalıyım bana akıl verin

Evli hocalara aşık olup depresyona girdim, şimdi bekar biriyle tanıştım, sizce ne yapmalıyım?