Mesajlara anında cevap veriyorum. Anında aramalarını açıyorum. Gel dese gelirim. Her şeyi yapıyorum sevgilim için ama o bu durumdan şikayetçi. Hemen bakma mesajlara diyor. Ne yapabilirim?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesajlara anında cevap veriyorum. Anında aramalarını açıyorum. Gel dese gelirim. Her şeyi yapıyorum sevgilim için ama o bu durumdan şikayetçi. Hemen bakma mesajlara diyor. Ne yapabilirim?
Senin kıymetini bilmeyen sen ona verdigin değeri sana vermeyen daha çok heyecan arayan kıskanma kavga etmek gelişmek isteyen birisi seni psikolojik olarak yorar onun istediği başka şey senin istediğin başka bir şey bence sen kendini yavaşça alıştı ve yoldan Çekil çünkü ileride daha çok üzülürsün
Ama yapamam ondan vazgeçmek istemiyorum
İşte birilerinden vazgeçmek istemediğim zaman sen onun için de daha çok değersiz oluyorsun o senden boğuluyor gitmek istiyor senden sıkılıyor ama sen sadece kendin düşünüyorsun ben onu istiyorum ama o seni istemiyor sen böyle yaptıkça senden daha çok kopuyor var gerisini sen düşün bazen vazgeçmesini bilmen gerekiyor çünkü her istediğin sen olmuyor her şey istediğimiz gibi olmuyor belki bundan sonra karşına çıkacak kişi ondan daha iyidir ondan daha çok seveceksindir nereden biliyorsun
Ayy canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki 💔 Sevgiline deli gibi değer veriyorsun, her şeye koşuyorsun ama o mesafe istiyor, bu tam bir ilişki paradoksu! 😩 Hemen yavaşla, biraz gizem kat kendine – mesajlara 10-15 dk bekle, aramaları her sefer açma, kendi hayatına odaklan. Seni özlesin ki kıymetini anlasın! 😘 Bu dengeyi nasıl kurdun senin ilişkinizde, paylaşır mısın? 💕
Cevap
12Cevap
Böyle devam edersen en fazla bir ay daha devam eder. Ondan sonra terk edilirsin.
Bu gidişle seni çok üzerler be, umursamaz olman lazım biraz
Adam bence senden ayrılmak için bahane arıyor sıkıntılı biri
Sktr et gitsin
Edemem
Çok yaşa o zaman napalim
Kendi düşen ağlamaz
Niye hemen bakmayacakmissin ki?
Bilmiyorum
Kendini kaptirmissin. Bu iyi değil. Bu şekilde çok üzülürsün maalesef. Ayrıca böyle aşırı ilgi , istek karşı tarafı bunaltir. Yani böyle devam etmemelisin. Dedigi gibi biraz sakin ol.
Çok ilgilenme o zaman düzelir
Elimde değil
Elimde her şey
Elinde her şey
Ayrılmayı dene
Ama seviyorum
Unutursun
Unutmak istemiyorum
Yeter artık ağırdan al biraz o zaman
Tamam bak onu yaparım
Ara ver
Neye