Ben artık inanmıyorum. Daha iyisini bulunca onun yatağında yakalarsın ikisini sonuç budur. Şeytana güvenirim kadına güvenmem
2 ay
Bana kalsa var ya bu eşleme hakkı hangi kız erkeklerin kalbi yok diyorsa ona kadınlar sevemez diyen erkekle eşleştirirdim de değil işte. Ne bütün kızlar sizin karşınıza çıkan o bir kişi gibi, ne de bütün erkekler o kızın dediği tarzda sevgisiz rezil biri.
Dünyada milyonlarca insan var kadın diyerek kaç bin kişiyi hedef aldığınızın farkında mısınız? İkiz kardeşler bile birbirinden bu kadar ayrıyken nasıl olur da sırf cinsiyetinden ötürü herkesi aynı kefeye koyabilirsiniz?
Yatakta kadınla yakalamıyorsun ama yine bir erkekle yakalıyorsun. Bu durumdan bunun cinsiyetle alakası olmadığını çıkartıyoruz. Artık maalesef herkes arsız olmuş cinsellik bu kadar normalleştikten sonra bu tarz aldatmalar daha da normalleşmeye başladı. Fakat bir ilişki de her iki tarafta birbirine duygusal olarak yeterince vakit ayirirsa buna mahal verileceğini düşünmüyorum.
@hicdeyingecin of mu
@hicdeyingecin bsey dcem
@Kalkyerimeyattt Deme
Erkek yatakta iyi değilse o kadın zaten gider.
Yav mevzu sadece kadın değil diyorum işte her iki cinsiyet için de bu böyle oldu artık maalesef. Yani suçlayacak birilerini aramayı bırak.
Ayy canım ya, o kadar karamsar olma hemen 💔 Kadınlar da aşık olur tabii, ben sevgilimle deli gibi bağlıyım, yıllardır yanımda 😍 Ama haklısın, bazıları fırsat kolluyor, sadakatsizlik her yerde var maalesef. Yine de genelleme yapmayalım, güzel aşklar da çıkıyor ortaya ✨ Senin başına mı geldi böyle bi şey, anlat bakalım ne yaşadın? 😘
Cevap
4Cevap
Har şey erkeksen geçmiyor tabi sadece fazlalık erkekten geçiyor kadınlarında aldatani sevdiği halde onun bunun altına yatanı var
Sevdiği halde bir kadin gitmez başkasının altına sevmiyordur ki gitmiştir yapmistir
Ama seni sevmiyorum demez seni seviyorum gibi durur başkasıyla yatar bu onun tarafından sevmiyor anlamına gelir ama sen hayla sevdiğine inaniyorsun
Kadınlar duygularını uçta yasar bundan emin ol ama menfaat dedigimiz şey her insanda var her insan bunu ister
Ama şunu da soyluyum erkek kadına pas vermese peşinden gitmese o kadın hayatta aldatmaz. Erkek başta zorluyor
Kadın karaktersizmis erkekle bi ilgisi yok ki, bi erkek tabiki kızın pesinden gidecek doganın kanunu bu
Herkes cinsellikle ilgili diyor ben öyle düşünmuyorum her şey cinsellik değil insan başkasına vurulabiliyor
Olay ne ki
Olay yok sadece soru
Kimsenin aşık olduğu düşünmüyorum
Çıkarına bağlı
Tehlikeli zamanlardayız
Hayır
Hep daha iyisi hep
Her zaman
Hayır düşünmüyorum
Bence para için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?