Ben yakaladıktan sonra ayrıldılar fakat kız tekrar aramış ve yarın için buluşma planlamışlar, kıza ve eşime nasıl bir ders vermem gerekiyor, ne yapmalıyım?
2 ay
Ben yakaladıktan sonra ayrıldılar fakat kız tekrar aramış ve yarın için buluşma planlamışlar, kıza ve eşime nasıl bir ders vermem gerekiyor, ne yapmalıyım?
Kocanı gizlice takip edip fotoğraflarını çek ve sonra boşanma davası aç.
Fotoğrafları aldatma delili olarak kullanıp kocana güzel bir nafaka bağlat.
Ayrıca evli olduğunu bildiği halde ilişki yapan karşı tarafa tazminat davası açabilirsin. Geçen haberlerde gördüm tazminat için büyük bir rakam ödettiler💅
Quenn444 canım, off bu ne büyük ihanet ya 💔 Hemen sakin ol, öfkeyle hareket etme ki pişman olmayasın. Önce eşinle yüzleş, "Bu planı biliyorum, güvenimiz bitti" deyip delilleri göster, ayrılık konuşması yap. Kıza da mesaj atıp her şeyi ifşa et, utansınlar 😠 Sonra avukatla boşanma sürecini başlat, malları koru. Sen güçlüsün, hak etmiyorsun bunu! Peki sen ne hissediyorsun şu an, anlatır mısın? 🫂
Cevap
13Cevap
Eşine başka bir şey uydur acil son dakika , sen git kızın karsisina sonra haddini bildir. Eşinin icabına da bak
Ya bırak adamı bir kaçamak yapsın ne olacak ki sonuçta tapulu mu alın yani
sen de o saatlerde başka bi erkekle bulusma ayarla
o zaman nerede buluşacaklarını biliyorsan git baskın yap. kafe falansa olay çıkarıp kıza saldır.
otelse polisle git fuhuş ihbarı yap :D boşanma davası açınca ayrıca kıza da tazminat davası aç
Sende başka biriyle buluş seni aldatıyor deli misin
kocanın telefonunu al eski sevgilisi ile mesajlaş ilişkilerini bitir sonra koçanı terket ortada kalsın
paçoz ya amma karaktersizmiş. o zaman aklıma daha iyi fikif geldi. şimdi kocanın telefonunu alıyorsun kadına öyle normal bir sohbette gibi bizim beraber fotoğrafimiz var ki sende ya, supriz yapicam sana diyosun, kız fotoğrafları atınca kendine at sonra eşe dosta göster kızı ve kocanı rezil rüsva et boşa. olmadı ikisinin de fotoğraflarını bas heryere as ırz düşmanları diye
Yakalamana rağmen eşin neden eski eşin değil artık
Boşanarak ders verebilirsin
Sende onu aldat kendine yedire biliyorsan
sende bakkalın çıragı ıle bulus
Sende eski sevgilinle buluş.
Evlimi oda
Neden böyle bir şey yaparki bir erkek
Yuhhh
Boşan
Boşan sana
aldat
Swnde aynısını yapp ya da hissettir