Tel hattı kapalı, WhatsApp tek tik gidiyor, Instagram arkadaşlarına yazdım, kimse yazmıyor, sizce biri zarar vermiş olabilir mi? En son yurt dışına gideceğini söyledi
2 ay
Tel hattı kapalı, WhatsApp tek tik gidiyor, Instagram arkadaşlarına yazdım, kimse yazmıyor, sizce biri zarar vermiş olabilir mi? En son yurt dışına gideceğini söyledi
Cevap
0Cevap
Ailesinin sosyal medyasini falan biliyo musun
Arkadaşlarına yazdım geri dönüş yapmadılar akrabaları kötü kızın herşeyini biliyorum
tanidigin bi kiz arkadasindan ogrenmesini iste sorsun haber alamadim desin ne olucakki
Abla instada 6 7 kişiye yazdım ayrı şehirlerde yaşıyoruz
hangi sehirdeydiniz
O İstanbul ben Alanya
anladim. Valla bende merak ettim ya. Belki bilerek cevap vermiyodur
Ama yurt dışına gitcekti bilet vardı bana attı tek seferlik resim attı zamanında ben biraz destek vermiştim
Gezmek icin mi gidiyodu
Hyr projesi vardı onun için ama *ldürebilrler dedi korktu ben kızın TC sine kadar biliyorum 2023 yılından beri arkadaşız ailesi ile arası bozuk
anlamadim ne oldurulmesi
Onu sordum yorgunum dedi sonra yazmadı kız arkadaşımın abisinden bi nebze kurtardım neden böyle bişey yaptı anlayamadım
Bence bisey olmamistir ya olsaydi ailesi polise giderdi heralde ne kadar kötüde olsa
Babası yok *ldurmek istemiş sonra babası vefat etmiş annesi sağ az bişe olsa desteklemeye devam ediyo abileri biraz kıstırıyor boş ver gibisinden değmez filan abileri filan sıkıntılı yani
bu kiz kac yasinda
Yaşı 22 aynı yaşıtız
anladim. Bi gelisme olursa buraya da yaz ya merak ettim
Tamam söylerim
Yazdım ona İnstada takip etti beni masajı görüldü yaptı sonra okunmadı olarak işaretledi dalga geçiyo mı geçiyor sizce
*Mesajı
sevgilin mi yapti
arkadaşına yazmıştım ilk istek attı sonra mesaji gördü sonra okunmadı olarak işaretledi
karisikmis anlamadim valla hicbisey
Şöyle söylüyüm ben arkadaşa yazdım sonra bana istek attı mesajı okumuş sonra Instagram'da mesajı okunmadı olarak işaretle yazar onu yapmış ilginç tarafı yurt dışına gitmiş demiştim sana Instagram kullanıcı adı aynı ama profilde resimde ülkenin resmi var
karışık mı anlattım yine?
evet ulke meselesini anlamadim
Kız arkadaşımın takip ettiklerinden birçoğuna yazdım kimse yazmadı ama eyfel kulesi profil resimde dikkatimi çekti ama hesap kimin bilmiyorum sadece Eyfel kulesi var o kişiye yazdım ilk istek attı bildirim mesajı görünce mesajlar bölümüne baktım mesajı görmüş sonra okunmadı olarak işaretlemiş o zamanda sadece gönderildi yazıyor zaten sonra tekrar yazdım yine cevap vermedi.
Kız arkadaşım da Fransa'ya gitti Eyfel kulesi zaten Fransa'ya bağlı
boş ver pesine dusme artik
Hiç dinlemedi beni ben kaybetmedim zaten ama dükkan açıcam demişti 3 4 ay açar mı bilmiyorum ismini de söylemedi de abisinden uzaklaştırdım mutlu olmuştu dükkan açıcagını nerden biliyorsun dersen video atmaştı yeni dükkan açıcam diye video attı hatta yeni işe girmişti yeni işim diye video bile atmıştı
boş ver napiyosa yapsin artik
Yazmıcam zaten emeğim boşa harcadı zaten
ne bu rahatlık
her şeyi yaptım arkadaşlarına ulaşmaya denedim olmuyo hattı kapalı ne yapabilirim yardımcı ol o zaman?
bilmiyorum hiç normal değil
3 4 yıllık arkadaşım kızı seven yok kızı kandırmaya çalışıyorlar abisinden uzaklaştı en azından
Hicmi ulasmadin
arkadaşlarına yazdım hiç biri yazmadı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey canım, kız arkadaşının 3 aydır kayıp olması çok endişe verici, seni anlıyorum tamamen 😟 Yurtdışına gittiğini söylemişse telefonu kapanmış veya roaming yüzünden erişemiyor olabilir, tek tik de öyle normal. Zarar görmüş olma ihtimali düşük bence, ama polise veya konsolosluğa haber ver derim hemen, onlar araştırır 🆘 Arkadaşlarına yazdın mı daha fazla? Sen ne yapmayı düşünüyorsun şimdi? 💕