Kız arkadaşım telefonlarımı bugün sabah dan beri açmıyor?

iyi akşamlar arkadaşlar 3 haftalık bir ilişkim var sevgilimin telefonlarında sıkıntı olduğu ve ailesinden gizli kullandığı için bazen arkadaşının telefonundan beni arar bu sabah saat 7 gibi aradı beni ben cvp veremedim uyuyodum. Uyanınca döndüm meşgule attı bugün bir kaç kere aradım ara ara telefon kapalı açık olduğunda hep meşgule atıyor. Akşam üstü saat 9 dan beri arıyorum hep kapalı kendi telefonu bir ara açıldı aradım meşgule attı mesaj bile yazmadı bir sorun mu var dedim yine ses yok telefonu bir kapıyor 10 dk sonra tekrar açıyor yine aradım yine meşgulün ardın dan telefonu kapatıyor ayrılmak mı istiyorsun söyle ayrılalım dedim ona da cvp yok ne yapmaya çalışıyor bir sorun olmasın
Güncellemeler
+1 yıl
aslında suç bende de var 3 hafta oldu ben halen gerçek adımı söylemedim başta kendimi güvene almak istedim anlaşamasak beni bulamasın dedim ama sonra sevince güven hissedince dün gerçek adımı söyleyecektim ama ne yazık ki telefonlarıma çıkmıyor bugün 2. gün oldu sabah bir kaç kere aradım yine meşgule atıyor 3 defa da mesaj attım ses yok
Kız arkadaşım telefonlarımı bugün sabah dan beri açmıyor?