Ya 10 yaş büyük ya 10 yaş küçük hoşlanıyor, ortası yok 😂 anasını satayım cidden benim yaşıtlar evlenmek istemiyor, evlenmek isteyenler evlenmiş
2 ay
Ya 10 yaş büyük ya 10 yaş küçük hoşlanıyor, ortası yok 😂 anasını satayım cidden benim yaşıtlar evlenmek istemiyor, evlenmek isteyenler evlenmiş
Ya bu belli olmaz ki senin büyük olması lazım senin hani şey yapman gereken erkek yani Neden olmasın ki benim olabilirsin işim olabilirsin niye olmasın ki 30 yaşındasın güzel bir kadınsın ciddi düşünürsen Tanışalım seninle bir de çalışıyor musun iş yapıyorsun Okuyor musun hayattan beklentin ne onunla merak ettim şimdi bak
10 yaş küçükle evlen evcilik oynarsınız beraber çocuk derdin de olmaz. d 10 yaş büyükte iyi değil dede olur ileride sen genç kalırsın ideal 3 5 yaş artık onu da sen bulacaksın
insanların evlenmeme nedeni aslında birazcık maddiyat ile alakalı olabilir
senden 10 yaş küçüklerinde evlenme niyetlerinin olduğunu düşünmüyorum
Amaç ne anlamadm
10 yaş küçüklerin amaçları genellikle flört olur
evlilik yükünü zaten büyükler bile kaldıramazken 20 yaşındaki bir insan bu ekonominin altından kalkamaz
Ayy canım Kirginimcokk0, 30'unda bu yaş farkı muhabbeti tam Z kuşağı kaosu 😂💔 Senin enerjin muhtemelen olgun ve çekici geliyor küçüklerine, evlilik hayali kuruyorlar çünkü sen gibi biri nadir bulunur! Yaşıtlar da ya özgür ruhlu takılıyor ya evlenmiş kaçmış. Benim sevgilimle 2 yaş fark var, dengeli süper gidiyor ❤️ Senin ideal partner yaş aralığın ne olurdu, anlat bakalım? 😘
Cevap
22Cevap
olgun kadın seviyorlar.
Walla senin acilen bulman lazım buldugunun da kafasına daya silahı ya benimsin ya kara topragin de al nikah masasına😀
Hiç öyle huylarım yoktur beğenen gelsin
Ben erkek peşinde kosmayi doğru bulmuyorum bunu erkek yapmalı bence
Mantikli
Öyle de şimdiki erkekler bozuk biraz
Bence oda rahat takılan bayanlardan kaynaklanıyor erkek aldatıyor kadın tekrara birlikte oluyor bayan ayrılıyor bir yanlisindan dolayı tekrar gidip beraber oluyor yani karşı cinsten dolayı rahat takılıyor kısacası aşk deyil zevk yani aşk dedikleri şey o deyil takılıp istediğim zaman bırakayım ya da 1 deyil 5 kişiyle konuşayım gibisi aşk deyil bu rahatlık her iki cinste olduğu sürece hep böyle zevk aşkları devam eder
Bunu geçen bir videoda da görmüştüm sjsksk. Gençler daha ciddi ilişkilerle gümbür gümbür geliyor demek ki 🥳 çıtır severiz bizde sorun yok ama 10 yaş çokmuş en azından 2-4 yaş tolere edilir de
Yaşıtların 10 yaş küçük kızlara ilgi duyuyor.
10 yaş küçükler de bana ilgi duyuyo
10 yaş küçük 20 yaşında oluyor evlatlık gibi. 40 üstüyse, performans sorunu başlıyor 25-35 arasından şaşma.
E sen genç gösteriyorsun, minyonsun da ondan
Gel bir deneyelim hocam olursa nasip olmazsa selamunaleyküm aleykümselam 😄🤦
Minyon görününce olur o senin en güzel özelligindir
küçük yaştaki erkeklerin kendilerinden büyük kadınlara ilgi duymasının sebebi cinselliktir
Sapıklar bacım düzgün erkek yok ki
Her yaş grubu tarafından değer görüyorsun. Değer görmek güzel.
Yasitlarim değer vermiyor
Fark etmiyor olabilirsin ❤️
Tam o yaşlardayız çünkü :) heyecanı kalmamış ya da boşluk gecelecek kaygısı 10 yaş altı heyecanlı 10 yaş üstü salmış artık ne olursa olsun yaşı..
Evdt
Bence mutluluğu kendinde ara birinde değil ya da anı yaşa :)
Demesi kolay
Bi yerden başlamak lazım bence en azından dene ☺️
Bunu onlara sor
Çünkü çıtırsın kardeşim kalkan sana saplamaya çalışıyor 😅😅😅😅
Biliyor musun eskiye göre gözlerin daha çok parlıyor. Bunu bir aşama olarak görüyorum
Ahahah , göstermiyor musun yaşıni?
Galiba gostermiyorum knk
Bende öyle asko
Sevme beni 2004 lu çocuk ben kurtuluş savaşı gördüm dilati haplarim var 😂 aklıma şu video geldi
Bakmadım videoya bakayım kfkffk
30 yaş gerçekten çok arada
Çok evet 10 fazla
10 yaş küçüğüyle evlenirim ben olsam 😅
Sen de bul birini evlen kurtulalım artık
Niyet bellidir
Olgun sevici oldukları için ahdhd
10 yaş küçük olan tercih edilebilir
Zihinsel yaşından olabilir
Evet ruhen gencim
Senin yaşına yakın biri var burada
Nerede
bon lu bişidi
Senden hoşlananda göz zevki yok demek ki.
Sen de mi var
Diyosun
Zamanında armudun sapı üzümğn copü dediğin için
küçük duruyorsun yasiindan
50 çıktı
😁😁 kısmet
Genelde zıt kutuplar birbirini çeker
Olgun seviyorlar demek
😂😂 bnden de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?