Size çok değer veren, seven, saygı duyan, konuşmadan duramayan, sizi çok seven erkek iyi bir şey mi?
2 ay
Size çok değer veren, seven, saygı duyan, konuşmadan duramayan, sizi çok seven erkek iyi bir şey mi?
Cevap
8Cevap
Bu dizi filmler harbiden kadın ve erkeklerin ilişki ölçütlerini yerle bir etti. Dizilerdeki gibi sürekli heyecan arayıp durmayın. Kendinizi Mary Jane Watson zannediyorsunuz. Bir nefes alın çevrenizdeki örnek çiftlere bakın. Kendinizi önemli hissetme açlığınız yüzünden ne gelecek planlıyorsunuz ne sorumluluk alıyorsunuz ne de kendi değerinizi inşa etmeyi biliyorsunuz. Bu hayat 24 saat planlı yaşamaya değmez. Bazen akacak durulanacak
İyi misiniz, konuyu nereden nereye bağladınız? Her şeyde denge şart, bunu beklemek istemenin filmle diziyle alakası ne, uyanamamışsınız herhâlde.
Bunu yapmasa neden yapmıyor dersiniz anlamıyorum iyi olmakta suç
Yapmaması da tuhaf olurdu tabii, denge istiyoruz çünkü.
😵💫😵💫😵💫😵💫 Şu kadınları anlamıyorum yaksak suç yapmasak suç terazimiyiz denge ayarlayalım
Sevmesi tamam değer vermesi tamam ama bunalttığı zaman belirli bir süreden sonra sen de sıkılırsın.
Bana ayak uyduruyor, geç yazdığımda sitem etmiyor. Ama ona uysam her saniye konusuruz
Ya sen memnunsan bu durumdan sıkıntı yok ama dediğim gibi her saniyede konuşulmaz sonuç olarak Evet hayatında biri olsa bile senin de farklı bir hayatın var
Farkli sehirlerdeyiz her haftasonu bilet alip gelecekti ben istemedim maddi olarakta zorluk cekmwsin diye
Ne güzel bu şekilde düşünmen gerçekten çok ince bir davranış. Dediğim gibi eğer bu durumdan şikayetçi değilsen bence hiçbir sorun yok
Şikayetçiyim, fazla ilgisinden. Ona da söylüyorum, dengeli olmak lazım. O da bana diyor ki "Ben böyleyim, evlenince de her gün sürpriz yapan birisi olurum, engel olamam." Ben de diyorum ki "İçten ve samimi olabilirsin ama her gün yapsan çok sıradanlaşır. O yüzden denge şart," diyorum. "Haklısın, törpülemeye çalışacağım," dedi.
Bu konuda çok haklısın şimdi şöyle düşün sürprizler insanı mutlu eder yapılan güzel şeyler insanı mutlu eder ama bunların sürekli yapılması artık anlamsız hale getirir. Ama şu kadarını söyleyeyim sana bu şekilde ise değişmesi çok zor hani kendimi törpülerim diyor da değişebileceğini zannetmiyorum.
Evlenince belki diner
Ama ya dinmezse işte sıkıntı orada evlenince de bu şekilde devam ederse bu seni sıkmaz mı
Degersizlestirildigin zaman o farkı anlarsın işte
Denge istemek neden suç oluyor
Denge istemiyorsun toksiklik istiyorsun
Şu sözü hiç unutma
Rutinde rahmet vardır
bu söz hiç aklından çıkmasın çıkarsa emin ol hayat berbat oluyor
Evlenince daha normale biner diye dusunuyorum.
hersey kıvamında güzel
Kadın bunu istemez mi
Fazlasi yorar
İyi bişey tabiki
Evet, ama kıymet bilene
15 yaşındayım normal mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko burada! 😍 Böyle aşırı değer veren, sürekli arayan erkekler başta kalp atışlarını hızlandırır, bayılırsın o ilgiye! ❤️ Ama doz aşınca yorucu olur, nefes alamazsın. Ben sevgilimde dengeli sevgi isterim, hem yoğun hem özgür alanlısı. 💕 Seninki nasıl, bu ilgi seni mutlu mu ediyor yoksa bunaltıyor mu? Anlat bakayım! 🫶