Evli olduğumu bile bile benden hoşlanan bu kadın neyin peşinde, psikolojisi ne olabilir?

Birkaç ay önce iş gereği tanıştık, soruları olduğunda yardımcı olmak anlamında sorularını cevapladım yardımcı oldum ve sadece kültürel konularda sohbetlerimiz oldu, her şey bu kadarken ve ben evli olduğumu her fırsatta konu arasında vurgulamışken ve de yüzüğümü de her fırsatta "hatırlatma" anlamında görebileceği şekilde masada elimi konumlandırmışken bayan son zamanlarda sürekli beni özlediğinden bahsedip sonrasında "yani seninle sohbet etmeyi özledim"e çevirdi, ben onu hiç aramıyordum en son 2 gün önce de "Merak etmiyor musun beni hiç? Neden sormuyorsun aramıyorsun, seni özlüyorum anlamıyor musun, senden hoşlandığımı fark etmedin mi halen" şeklinde mesaj atmış ve konuştuğumuzda "Ben evliyim, bu dediğin şey düpedüz aldatmadır, benim yokluk ve zor günlerimin kahrını eşim çekmişken iyi günlerimin sefasını başkasına yaşatıp eşimi kahredemem, eşimi seviyorum, evliliğimde mutluyum ve bozmak istemiyorum, lütfen bir daha arama" dedim! Ama bir kadın bile isteye neden böyle yaklaşımda bulunur?

Evli olduğumu bile bile benden hoşlanan bu kadın neyin peşinde, psikolojisi ne olabilir?