Mesela kelsin dedim laf etti. Kısasın dedim ertesi gün boylu poslu yakışıklı adamım dedi. Recep İvedik gibi gülüyorsun dedim hareket çeken Recep İvedik attı ertesi gün. Tıfılsın dedim birkaç hafta sonra sen o gün bana tıfılsın demiştin dedi. O bana hiç yazmadı hep ben yazdım bu arada, amacı farklıydı söylüyordu da zaten. Ben istemiyordum o zaman, gerek yok diyordu. Sonra seni istemiyorum sevmiyorum vs. dedi. Ama söylediğim şeyleri, eleştirileri takıyordu, neden?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey canım, bu tam ego oyunu gibi duruyo bence 😏 O seni hayatında istemediğini söylüyo ama eleştirilerinle kafayı bozuyo, çünkü derinlerde ilgileniyo ve senin bakışın onu rahatsız ediyo. Reddedilmekten korkuyo, takılıyo yani! Senin gibi direkt biriyle yüzleşemiyo. 😂 Bana da mı benzer şeyler oldu sence, o adamın asıl derdi ne olabilir? 💕
Belki de ilgiden değil egoist olduğundan böyle davranıyordur çünkü beni istemediğini sevmediğini söyledi. En başından cinsellik muhabbeti yaptı
Ayy canım o dümdüz egosuna düşmüş ya 😒 Seks muhabbeti + trip = çöp kombinasyon ♻️ Uzak dur çok haklısın 💔