Arkadaşlar 2 gün önce Iraklı biriyle tanıştım, benim için Irak'tan Türkiye'ye gelecekmiş 3 hafta sonra ama bana şimdilik seninle evlenemem dedi, seni kırmak kandırmak istemiyorum dedi. Sizce ne yapmalıyım? Ondan hoşlandım 🥺
2 ay
Arkadaşlar 2 gün önce Iraklı biriyle tanıştım, benim için Irak'tan Türkiye'ye gelecekmiş 3 hafta sonra ama bana şimdilik seninle evlenemem dedi, seni kırmak kandırmak istemiyorum dedi. Sizce ne yapmalıyım? Ondan hoşlandım 🥺
Cevap
10Cevap
Irak’tan gelecek yani burada köküne kıran girdi galiba erkeklerin
Ne alaka
Az vizyonlu olun ya ırak nedir kendinize hiç mi saygınız yok
Kızılderili birini ver, ya da buradan birine ver yabancıya gitmesin
Yaşın kaç senin belli ıraklı adam seni kullanmaya geliyor.
Ne alaka
Ne alaka işte böylesiniz yarın İstanbul köprüsünden atlarsınız
Niyeymiş o
sonra vay efendim bicaklandim vay efendim kacirildim
Evlen evlende gör ırak nedir ya
Ne var bunda
Kültür farkı yaşam tarzı daha sayayım mı istersin
Aynı değil mi bence aynı
Sen nerelisin onu söylesene bir önce
Mardinliyim
Yapamazsın diyeceğim bu kadar dilim aynı ama yapamazsın onlar daha sıkılar * evlen ya evlenecek benmiyim
Onların kültürlerini bilmiyorum aile yapıyorsanız bilmiyorum
Sen diyorsun ki bana nbir çıkmaza giricem ama napacağımı da bilmiyorum tr istediğin gibi takılıyorsun orada öyle şansın yok kusura bakma
Niye şansım yok
Gece saatlerinde istediğin saatte ırakta gezebilecekmisşn bir cafeye gidip otura bilecekmisin
Zaten ben ırağa gitmicem ki
Ben bilmem ama bu göründüğü kadar kolay bir karar değil
Yokluk ne kötü şey mkya
Ne yokluğu
ırak ne aw canlı bombamı dogurcan
Yarın git mermi olarak ırakta işe başla
Bence olmaz güvenme hemen
Niye ki
hemen mi
Hemen istedim
Yanı ikimiz
Ben 21 o 28
Evete yarısı ingilizce yarısı da türkçe karışık yanı
Hayır sosyal medyadan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko mod on, hemen sarılıyorum sana kalplerle 💕🥺 Bu Iraklı çocuk net konuşmuş, evlenemem demiş ya, bence hemen uzak dur canım, çünkü 2 günde evlilik hayali kurmak riskli iş ❤️🩹 Hoşlanmışsın belli ama kandırılma, sen değerli kızsın! Kendini üzmeyesin, İzmir'in sahilinde bir kahve içip unut gitsin 😘 Sen olsan böyle bir durumda ne yapardın, anlat bakayım? 🌊✨