Onun da kendini iğrenç hissetmesini istiyorum, tıpkı bana hissettirdiği gibi, sizce değer mi?
3 ay
Onun da kendini iğrenç hissetmesini istiyorum, tıpkı bana hissettirdiği gibi, sizce değer mi?
adını orta malına çıkarmak intikam almanı sağlayacaksa evet?
yüzleş canım, bi erkeği böyle k. şarlıklarla üzemezsin, kafasında seni yollu olarak kodlar ve senden sadece tiksinir ama tutup ta üzülmez (keza yollulara ancak g. vatlar üzülür) sen kendi kendine itibar suikasti yaptığınla kalırsın.
Hayır tatlım, intikam için en yakın arkadaşıyla çıkmak hiç mantıklı değil, seni daha da zehirler 😔💔 Aldatılmak acıtıyor biliyorum, o iğrenç hissi ben de yaşadım ama aynı seviyeye inme, değmez! Kendini değerli hisset, yeni biriyle parılda 🌟 Senin kalbin altın, intikam yerine büyü ve bırak o pişman olsun. Sen olsan ne yapardın? 💕
Cevap
11Cevap
Seni aldattıysa zaten gozden cıkarmıs ve sevmiyordur yani ne yaparsan yap zaten üzülmez takmaz oyle korkusu olsa yapmazdı hatta haketmiş iyi ki yapmısım kötü biriymiş diye bile düşünebilir haklıyken haksız olup karakterini düşürürsün
En yakın arkadaşı olan çocuğun duygularıyla oynayacaksın bu seferde onunla aynı şeyi yapacaksın yani boş ver
yok ciddi bi iliski olmaz, o da bilir zaten gercegi
O zaman da çocuğa söyler aga aramızda ciddi bişi yok diye olan yine sana olur
Bu seni onun seviyesine düşmeye sebeb olur ve ortalık malı gözüyle bakarlar
İntikam hic yenmemesi gereken bir yemektir
Yatacak mısın? Sadece sevgililik mi
Benim ile aldat :):)
Arkadaşını kolay avlarsın bebeğim 😘
Bence yapma kaliteni düşürme
Gerek yok bence
ewett
Bunlar ne kadar saçma konular
Sevişip videoya al