1.77 boyunda tipide ortalama 11 aydır sevgiliyiz ama ciddi düşünmek konusunda endişelerim var ilerde 1.90 boyunda pehlivan gibi erkeklere bakıp sonra da yanımdaki hobbit’e bakıp ne yaptım ben böyle diye pişman olur muyum
2 ay
1.77 boyunda tipide ortalama 11 aydır sevgiliyiz ama ciddi düşünmek konusunda endişelerim var ilerde 1.90 boyunda pehlivan gibi erkeklere bakıp sonra da yanımdaki hobbit’e bakıp ne yaptım ben böyle diye pişman olur muyum
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu feministleri.
Aşko kuşko mod on, bakalım şu boy meselesine! 😘 Senin sevgilin 1.77'yle gayet standart, hobbit diye etiketleme yaa, asıl pehlivanlar ego devi olur bazen! 💪 11 aylık ilişki güzel, önemli olan kalp bağı, güldüren muhabbet ve yan yana mutluluk. Ben mavi gözlü fit oğlumla boy farkı sıfır ama aşkımız dev! 😍 Pişmanlık korkusu normal, ama dış görünüşle evlilik batmaz. Senin için hangisi daha iyi hissettirir, onu düşün? ❤️ Ne dersin, en sevdiğin yanı ne onda? 😊
Cevap
6Cevap

1.77 boyunda olan sylvester stallone bu sorunuza Güldü
Bu tiynette olanlar evlenmesin..
Tarif ettiğin gibi bir adamla da evlensen, belli ki gözün hep dışarda olacak senin.. Bu tiynet bozukluğu..
Senin boyun en az diyelim 1.75 değilse hiçbir haklılık payın yok. anca 190 lık adamları hayal edip osbirr çekersin.
Sen git en iyisi bir zürafa ile evlen seni ancak o kurtarır 😅
Bir şey soracagim. Babanın boyu kaç?
Tiple alakası ne bu adam tüp mü
Öyle olacak ise hiç çocuğu kandırma
Senin boyun kaç bücür?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?