Konuştuğum kişi dün akşam beni tanıma heyecanı olduğunu söylüyordu, bugün anlaşamadığımız bir konu oldu ve kendi kabuğuna çekildi. Ben sadece sınırlarımı belirtip artık durmak istedim. Gerçekten tanıma heyecanı duyan bir insan oldurmaya çalışmaz mıydı?
Bir de bugün gündüz plan yapabiliriz demiştim, gece çalıştığı için gündüz uyumakla dinlenmekle geçireceğini söyledi. Haklı belki ama dün gece vardiyasında değildi ve gece zaten uyuyabilirdi, geç uyurum falan demişti ama bir gün erken uyumak için kendini zorlayabilirdi yani ertesi gün beni görmek için. Sanki biraz çözümler yerine bahaneler geliştirmiş gibi hissediyorum.. Öyle çok uzun bir buluşma olması da gerekmiyordu ki, 1 saat bile gelebilirdi yani. İlk buluşmaya beni çağırırken de yarın ne olacağımız belli değil, belki ölürüz falan gibisinden dramatik konuşuyordu 😂 yani ikinci buluşmayı da kendisi istedi ayrıca ben müsait olmadığım için müsait olabileceğim bir zamana teklif ettim ve hiç ertesi gün belki ölürüz geleyim demedi 😂 bu tabi işin esprisi de samimi bir adamla tanışamayacak mıyım ya? Üzücü gerçekten..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer