Darlanmak en az tahammül edebildiğim şeylerden biri hele hayatımda yeri olmayan ve olmayacak birine ve ve ve özellikle kanımın ısınmadığı biri tarafından darlanmaktan kaçıyorum doğru düşünüyor muyum? ama böyle bir daral geldiğinde içimden diyorum ki acaba ben de bazen bunaltıyor darlıyor muyumdur öyle olduğum düşüncesi bile korkunç olurdu çünkü ben son derece rahatsız oluyorsam kim bilir ınsanlar nasıl rahatsız oluyordur diyorum. yani özet düşüncesi bile korkutuyor kimseyi ne darlamak isterim ne de darlanmak isterim. İlgi ve alaka dozunda müthiş olmazsa da olmaz parçalar ve onlar olmadan bir ilişki olmaz. Siz beni anladiniz. hep uzak ve mesafeli olmakta onu bir ilişki yapmayacaktır benim kastettiğim şu daha ortada ilişki yokken darlayan insanlar. Sadece aşırıya kaçılması yanlış umarım doğru düşünüyorumdur.👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻🤧
Mesela şey gibi bana yaz bana Beni ara beni Beni sorsana Benimle konuşcan Napıyon napıyon napıyon Ne ediyon Nbr nbr nbr Nasılsın nasılsın nasılsın Sürekli böyle olması daraltır değil mi?
Sizin ekleyebileceğiniz şeyler var mı?
İlgi güzel bir şey olsa da bazı insanlar bunu daha ilişki başlamadan fazlaca darlayıp abartmıyor mu?
Aslında bu konuda haklısın. Ancak kimi insanlar vardır: Mesela karşı tarafı hiç bir şekilde darlayıp beklenti içine girmeyen ve bununla birlikte vakit buldukça sevdiği kişiye sık sık ilgi göstermekten kaçınmayan biri vardır. Ancak karşı taraf asla bunun kıymetini bilmez. Hatta üstüne ilgi göstereni darlamakla suçlar. Bana bu yanlış geliyor. Bu şahıs bir kere sevdiği kişiye zorunluluk bile kılmayıp sadece ilgi göstermekten başka bir şey bile yapmıyor ve tüm bunlara rağmen bunu bir darlama olarak algılayan insanların ben direkt olarak aptal olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca darlamanın bile yeri ve zamanı vardır. Örneğin her iki taraf bir buluşma planı yapar. Bir taraf bu buluşma planına uymaz. Ancak sorun şu ki buluşma planına uymayan kişi ne geçerli bir bahane sunar, ne de açıklamaya bile tenezzül eder: İşte o zaman diğer tarafın darlama yapması bizzat "hakkıdır". Çünkü ortada bir plan var ve bir taraf bu planı geçerli bir bahanesi olmamakla birlikte daha önce onaylayıp sonrasında ise tamamen hiç bu plan yapılmamış gibi davranır. Bu hoş bir durum değildir. Bu direkt karşındaki insanın beklentileriyle oynamaktır. Bir plan yapılıp anlaşılmış olmasına rağmen sonrasında bir taraf bu planı kaale almıyorsa darlanmayı sonuna kadar hak eder. İstemiyorsa da bir daha o insanla muhatap olmaz. Böylece planı yapıp ciddiye almış kişi, boşu boşuna böyle sorumsuz bir insanla zaman kaybetmez.
Dolayısıyla darlama bile yeri ve zamanında olması gerekir. Olmadığı takdirde fazla abartıya kaçar ki bu durum, darlama yapan kişinin aptallığından ibaret olan bir durum haline gelir.
İlgi manyağıyım fazlasıyla da veririm. Ama kalkıp herkese değil ısınmadığım kişilere de değil. Bunalan varsa da konuşmam olur biter. Herkesin zevki ve isteği Farklı ona göre hayatına aldığı kişiyi belirler.
Kesinlikle öyle. İlgi güzeldir ama aşırısı insanı inanılmaz rahatsız ediyor. Kimseyle 7/24 iletişim halinde olamam, attığım her adımı söyleyemem, bebek misali ilgi gösteremem, hayatımın her alanına sızmasına izin veremem. Kendime ait özel alanlarım mutlaka olmalı. Karşımdaki kişi de buna saygı duymalı, ben de aynı şekilde ona. Fazla ilgiden hiç hoşlanmıyorum ve direkt uzaklaşmak istiyorum.
Aslında düşününce ilgiyi kesinlikle seviyorum ama bir bağım olmayan birinin bana ani ilgi deposundan, anı ilgilerle üstüme gelmesi beni gerçekçi bir iletişimde de hissettirmediğinden rahatsız oluyorum
Ayyy kesinlikle bayıyo böyle insanlar bence ilk konuşmada bi tık resmiyet olmalı zaman ilerledikçe samimiyet kurulmalı ki tadı çıksın başlar başlamaz ne yapışıyon kardeşim sülük gibi ilişki ilerlese bile saniye başı ilgi beni bayıyo
Tabii haklıyım abartı bir darlanmayı herhangi bir ilişki öncesi isteyen biri bu yeryüzünde var mı Hani ilgiyi bile geçtim Darlanmayan biri darlanma hissini bilemez.