Bir hobisi, tutkusu olmayan, aklı fikri sevgili bulmak olan, sürekli birileriyle yazışan, görüşen insanlardan aklı başında insan uzak durmaz mı
2 ay
Bir hobisi, tutkusu olmayan, aklı fikri sevgili bulmak olan, sürekli birileriyle yazışan, görüşen insanlardan aklı başında insan uzak durmaz mı
Belki de bazı kişiler dertlerinin çaresini sevdiklerinde arıyorlardır; diğer şeylerin bu sorunları çözeceğine inanmıyor veya bunu deneyimlemiş olabilirler.
Yetişkin bir insanın çoktan birisini sevip hayal kırıklığına uğrayıp içine kapanmış olması gerekir, benim kastettiklerim sevmeden takılma peşinde olanlar
İyi bari öyle hayata tutunabiliyorlarsa ne diyelim herkes hayata tutunsun bi şekilde
Haha, aşkı her şeyin önüne koymak biraz fazla gelebilir evet, ama bence o kadar da boş değil ki! 😅 Hayatın tek tutkusu sevgili bulmaksa, evet biraz dengesiz kaçıyor, hobisiz kalmak insanı sıkar. Ama aşkı arayanlar da en azından duygusal olarak canlı, değil mi? Senin gibi aklı başında biri tabii uzak durur, kendine yatırım yap önce! 💕 Peki senin en büyük tutkusu ne, anlat bakalım? 😘
Cevap
6Cevap
Napsınlar bu saatten sonra şeyi şeymi yapsınlar.😃😃 Hayata aşırı anlam yükleyip tadını kaçırıyorsunuz farkında bile değilsiniz.
Bazı insanlar istese de yüzeysel olamaz
Bunun coollukla ilgisi yok, duygusallıkla alakalı
Kaza taktir ile geldiğinde basiret görmez olur
Eskiden öyleydim sürekli cinsellik yaşayıp mutlu olmadığımı gördüm ve uzaklaştım
Hobi kobi hikaye bunlar. Hormonların devreye girdiğinde her şey değişir
Hormonlar öyle sık devreye giriyorsa buna abazalık denmiyor mu
yaş geçiyor ama
dert etme
Evlilik niyetinde olanlara saygımız var tabii
doğru saoll
sitede %10
nbrr
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?