Çevremde sevgili kendime göre bulamıyorum sanaldan bulcam sevgiliyi mutluluğu sevgiyi
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden ve niye yıkıklık olsun?
Bu sadece Türkiye'de değil, diğer ülkelerde de var olan gayet normal bir şey. Gönül isterdi ki, reel yaşantımızda çevremizde insanlar tanıyalım, hoşlanalım veya sevelim.
Fakat, işimiz, çevremiz ve bazen de yaşadığımız şehir buna müsaade etmiyor. Etse bile yetersiz kalıyor. İşte burada sanal dünya önemli bir etkiye sahip. Örneğin KS'de farklı şehirlerden, farklı kültürlerden ve farklı bilinçlerden pek çok kişiye ulaşabiliyorsun.
Bazıları hoşuna gidiyor ve tanımak daha çok anlamak istiyorsun. Etkileşim olursa zaten gerisi öyle veya böyle geliyor.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak sana kısaca anlatmaya çalışacağım; C2 uygulamasını biliyosundur, bilmiyorsanda kısaca her türlü insanın bulunduğu anonim bir sohbet uygulması. Oradan bir kızla tanıştım ve inanır mısın tam 1 yılı geçkindir çıkıyorduk fakat ayrıldık herkes demişti netten sevgilimi olur vs. vs. he aynı şehirdeydik buluşuyoduk felan ama sonuç olarak oradan tanıştık ve çok mutlu bir ilişkimiz vardı onun için hiç bir sıkıntısı yok derim fakat konuştuğun kişiyede bağlıı derim. Çünküü reelden tanışıp vıcık vıcık boktan ilişkilerde var.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsormak istediğin bişeyler felan olursa çekinmeden yaz konuşalımm. özelden yaz ama
Sosyal medya artık hayatımızın çok içinde o nedenle doğalında tanışmakla bir farkı olmayacaktır.
Şahsen doğal ortamında -yani iş, okul çevresi gibi- tanışıp yeterince vakit geçirmeden birlikte olan insanları zorlama buluyorum artık çünkü birbirine yeterince bakmak anlamak mümkün olmuyor. Evet enerji her yerde mümkün ama insanlar başka nerede olacak deyip öylece yanaşıveriyor istediğine. Ondan sonrası zaten doğal seçilim yani herkes flört eder. Bunun yerine sosyal medyadan iyi kötü gözlemleyip tarzını yakın bulduğunuz insanlarla tanışın daha iyi bana kalırsa.50 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılYo, asıl yıkıklık bebek gibi sevgilisi olduğu halde sanalda uçanla kaçanla sexting yapma arayışında olmaktır. :)
200 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
90
Cevap
210Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,9b cevap paylaştı. Sanal ilişki devam etmez , reele dökülmeli
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrnegin nas tanistiniz? Diye soracaklar. Sende sanaldan diyeceksin hicbir heyecani yok. Oysa bir ortamda tanışsan daha hos reelde her zaman daha güzel oluyor. Fakat kisilikler sanalda tanışsanda iyi olabilir. İnanmayacaksin ama 4 senelik iliskimi 7 ay once bitirdim ve KS de tanistim. 2016 yilinda onun okudugu yere universite okumaya gittim. Ben bati bolgesinden bir kizim o da Adana dan bir erkekti. Mimarlik okuyordu orda bende öğretmenlik kazandim ve gittim yanina. Ve 4 sene suren KS ile baslayan super bir yolculuk oldu. Ailevi sebepler bizi bitirdi malesef ki..
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@İsTnBl_34 seks mi yani
- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün bir arkadaşlık uygulaması bulunabilirse ne güzel bir plan. Ancak Türkiye'den eskort, erkek olmasına rağmen kadın profili açan tipler cd/gay/v. b. den başka bir şeye rastlamadım. Konuştuğum kadınlar da Türk erkeklerinin sapıklıklarından illallah etmiş. Eğer düzgün bir site/uygulama bulursanız ve haber verirseniz çok sevinirim..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanal sadece bir aractir. Neden bu kadar on yargilisiniz? Sanldakilerde insan degil mi?
122 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada ben erkek arkadasimla sanalda tanistim. Cok sukur tam istediğim gibi, bence on yargili olma. Istesem cevremde tanisacagim birileri vardi ama ben onunla birlikteyim. Yikiklik olarak bakmadim hic. Aksine cok mutluyum
Soran+1 yılBen değilim görüşler ön yargılı
+1 yılDeğildir.
Reele döküldükten sonra her şey güzel olabilir tabi bu kişilerin elinde.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanalda bulup görüşebilirsin. Taniyabilirsin. Ama yinede dikkatli olmalısın. Kendi güvenliğin on planda olsun. Hemen güvenme kimseye. Tanıştıktan sonra arkadaş ortamında da tani. Sonuçta herkesin kaçası telefonda artık. Dışarıda tanışabilecek ortam bile yok. Inşallah iyi birileri karşına çıkar.
03 Yorumla- +1 yıl
ne güzel dilek...
Cevap sahibi+1 yıl@Birbenvarbendenileri 😊 ufak bir dua. Herkesin mutlu olmaya hakkı var çünkü.
- +1 yıl
içtense tebrik ederim...
+1 yılsanaldan bulmak zor bir sey neden insanlar sanalda çok farklı olan insan reelde cok farklı olabilyor. insanları reel olarak şyi tanımak lazım asık olmadan kişiye iyi tanımak lazım
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim beylerin de bu durumdan çok mesuliyeti var, şimdi yazdığım vakit çoğu ben öyle değilim diyecektir ki yalan. Erkekler eski maskulen yapısını kaybetti, özgüvenler yerlerde sonra çirkin erkek güzel kızı nasıl ayarlanır gibi şeyler. Eh kadın da erkek de dışarda çok nadir tanışır oldu artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılYüz yüze gördüğüne güvenemiyorsun yeri geliyo sanal ortamda tanıştığına güvenmek daha zor olur sanki 🤷♀️ bıktım artık yaa😅 insan hayatında biri olsun istiyo 😑 biraz da onunla uğraşıyım diyosun da işte olmayınca olmuyo 💁♀️
10 Yorumla
+1 yılAlakası yok. Arkadaşlar şu sanal / reel kafasından çıkın. Sen şu an evden dışarı çıksan kütüphaneye de esrar almaya da gidebilirsin değil mi? Sanal da öyle... Sonuç: insan insandır, iyisi de kötüsü de her yerde aynı.
10 YorumlaBenzeri bir soru gelmişti sanırım. Ben kendimi iyi biri olarak görüyorsam İnternet kullanıcısı olarak benimle aynı fikirde ve iyi birileri mutlaka vardır. Yeterki iyi niyet olsun. Çok sağlıklı ilişkilerde mümkün.
00 YorumlaGünümüz teknoloji çağında sanal dışı sevgi ya da sevgili kalmadı zaten her insan nasıl tanışabilirim nasıl bulabilirim diye sosyal mecralara bakıyor o yüzden kafana göre birini bulursan bunun sanalı reel i kalmadı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılArada baya bir mesafe var ise ve karşındaki kişiyi göremiyorsan, evet ne gerek var. Lakin eşcinsel isen ve karşındakini görme imkanın varsa Tinder vs iyi oluyor sonuçta insanların alnında yazmıyor cinsel eğilimleri.
01 Yorumla Anlaşabildiğin sürece nerede tanıştığını bir önemi yok. Sadece şunu unutma ki sosyal medya yalan kuyusudur. Kimse fotoğraftaki gibi görünmeyebilir ve anlattığı gibi olmayabilir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAsosyal yaşantımda benim de yapmışlığım var öyle bir "sevgili" ama tam olarak sevgili olmuyor, buluşsan bile.
31 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya
+1 yılYapacağın en büyük yanlışlardan biri olur bulaşma 😂 görücü usulüyle evlen daha iyi be
36 Yorumla
SoranGörücü usucu ne dandik misin
- +1 yıl
Öyle bile evlensen daha mutlu olursun diyorum sanaldan tanışıp aşkımızdan ölüyorduk 😂 ama şimdi? Tabi herkes aynı değildir ama sütten dilim yandı onun için konuşuyorum
Soran+1 yılTanımadığım kişi ile evlenmem
- +1 yıl
Ay ne kıt beyinlisin beee öfff yazmıyorum bişey
Soran+1 yılYa hadi uğraştırma beni muhafazakar ailenin çocuğu
- +1 yıl
Hiçte degilim 😂
+1 yılne alakası var. sanaldan bulmak şu an en cok sevgili yapma yöntemidir. görüşürsün beğenirsin beğenmezsin o ayrı ama en azından tanışmak için en etkili yöntem
10 Yorumla
+1 yılBuna göre singapur ve irlanda'da yaşayan iki ayrı insan internet üzerinden tanışıp bir araya geldiklerine göre bayağı yıkık oluyorlar. Bu yıkıkların melez çocuğu oluyor bir de. Ne kadar yıkık bir yaşam biçimi...
00 Yorumla
+1 yıl4 senelik ilişkim var yıkıklıkla ne alakası var? Her gün görmek yerine arada sıra görüp heyecanlanıyosun.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormalde etrafımızdaki kişilerle birbirimize açılmıyoruz ki. En acılı anılarımızı bile sanaldan anlatabiliriz. Üzerine de güzel bir buluşmayla. Bizi tanıması daha kolay bence. Avantaj yarattığını düşünüyorum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılBence tanistigin insanin iyi veya şerefsiz cıkmasini sanala veya reele bağlamamak lazım. Kaderindeki insan karsina sanalda da cikabilir reelde de. Tabi yüz yüze olup kendini ifade etmek daha sağlikli.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılArararsan bulursun birini ama benden tavsiye dikkatli olman site ergen amcalarla dolu yaşları belli değil bazilari 18 yazıyor bazıları 20-30 yani senin tercihine bağlı. Neyse
#HayelcInsan00 Yorumla
+1 yılBugüne kadar 6 kez sevgilim oldu. 4’ü sanaldandı.
Sanaldaki insan uzaylı değil sonuçta. O da okulunda, iş yerinde, sokakta gördüğün herhangi bir insan.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılValla nerden bulacaginin bir onemi yok fakat cok iyi olcup tartmak lazim karsindaki kisiyi sanalda kimse oldugu insani yansitmiyor bir laf varya ben ne kadar istersem beni o taniyabilirsin diye herkes yapmacik
00 Yorumla Sözlük'te tanışmıştık 6 yıl sürdü ayrıldık. Aynı şekilde bir daha sevip sevilir miyim bilmiyorum.. ama iyi ki tanımışım diyorum.
30 Yorumla
+1 yıl2 ciddi ilişkim oldu bu zamana kadar. ikisi de farklı ülkede yaşıyordu.
yapmak isteyen yapar, hiçbir sorun da olmaz10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız ezikler ve abazanlar olur sanalda ben parkda tek oturdum du 5 dk da biri geliyor nasıl bulamıyorsunuz anlamıyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Tabi tabi yedik🤪🤪
- +1 yıl
Bunu söylerek eline ne geçti şimdi kendini prenses felan sanmıyorsundur umarım yazık...
- +1 yıl
5 dk da biri mi geliyor? Saçmalama ya.
- +1 yıl
@Çağlafgfhjgh arkadaş tekel bayici sanırım
- +1 yıl
:) :)
Arayış içinde tanışmak yıkıklık. Sohbet edersin hpşuna gider görüşürsün süreç öyle ilerlerse farklı. Sırf sevgili olalım diye birine yaklaşmamalısın.
11 Yorumlayoo ne alakası var? en kaliteli sevgililer sanaldan bulunuyo
20 Yorumla
+1 yılBulanları da gördük 😂 hepsi geçici heves.. İlerisi gelmiyor.
21 Yorumla
+1 yılBüyük yıkık bir hareket. Sevgiyi sanalda bulamazsın. Sadece öyle olduğunu zannedip yıllarını mahvedersin.
10 Yorumla
+1 yılSeni ne kadar sevdiği, sana neler verebileceği, nelerden feragat edebileceği ve elini hiç bırakmayışı önemlidir gerisi boş
00 YorumlaSanaldan bulduğum hanımla 5 yıl ilişki yaşamıştım. Öğrenciydik mesafe vardı ama gidip geliyoduk birbirimize.
00 Yorumla
+1 yılBiz sanaldan tanıştık neredeyse 1 sene olcak mutluyuz Allaha şükür. Allah gönlüne göre birini çıkarır inşallah karşına.
00 YorumlaTabiki de yıkıklık daha beteri hatta erkek delisi mi oldun normalde bulamiyon sanal da nasil olacak sanalda sevgili aranmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlur belkide neden olmasin artik sanali reeli yoktur askin sevginin nereden nezaman nasil gelecegi belli olmaz hanimefendi
00 Yorumla Evett yıkıklıktır. Ama sanaldan tanışıp reelden görüşüp anlaşıp sevgili olursun o ayrı
21 Yorumla- +1 yıl
aynen
Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Ya uzak mesafe olacaksa hic bulaşma bence güven sorunu çıkıyor aranizda
10 Yorumla
+1 yılKimden nasıl nerde hoşlanacağın belli olmaz fakat sanaldan yürümesi zor he yürüyen var mı var tabiki, nadir.
00 Yorumla
+1 yıl🙈Canım bak nçbu tarz işler kısmettir biraz akışına bırak derim güvenilir insan bulmak zor çünkü
10 Yorumla
+1 yılsanaldan sevgili bulmak rastlaşmak yıkıklık olmasada, sanaldan sevgili aramak bitiklik...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılSanala kaldıysan senin durum bayaği vahim demektir. Bak ben bu yaşa geldim birini bulamadım, ama bulamadım diye de asla sanal'a bulaşmadım.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 47,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Aşkın nerede olduğu değil, kiminle huzur bulduğu önemlidir. Kimi uzakta kimi yakında kimi sanalda bulur.
00 Yorumla Yok yahu sanaldan tanışıp evlenenler var yıllardır sosyal medyanın öyle bir algısı yok artık
10 Yorumla
+1 yılbazen cıdden ınsan azımsayıp dıyor kı ne olcak ama sanırsam azımsaya azımsaya cogu buluyor ınsan duygu bırıkımı bu her yerde olabılır ama ne kadar ayakta tutup nereye goturebılırsın bılemıyorum
00 Yorumla
+1 yılHayır canım her ikimizde aynı görüşteyiz. Benim vaktim olmadığı için, sanaldan bulmaya çalışıyorum. Bu gayet normal. Ve hiç bir zaman yıkıklık olarak görmüyorum.
00 YorumlaSanalda bulmak sıkıntı değil de reele dökmemek sadece sanaldan takılmak yıkıklıktır.
10 YorumlaNiye yıkıklık olsun bu şekilde tanışıp evlenen Çocuğu olan Kişiler var çevrem de
10 Yorumla
+1 yılbu isin sanali vs si yok hisle alakali bir cok kisi sanaldan sevgili olup bulusup evleniyor artik
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı. Sanaldan bulduğun sanaldan birini bulması ve terkedilmenle son bulur. 😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSanal da çok güzel seven adamlar var ki. Denk gelene işte
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nerede ne zaman nasıl olursa olsun sevenini bulmak asla yıkıklık değildir
00 YorumlaSanal olmayan ortamda bile sevgili aramıyorken, sanalda sevgili aramam saçma olur.
00 Yorumla
+1 yılMillet perişan aşk konusunda sende sevgili yapmak için yakın çevrene bak tatlım
00 YorumlaHayır, değildir ama
çevreden bulamadığından
sanal ortamdan bulmak yıkıklıktır.00 YorumlaBen sanaldan buldum 2 yıllık bir ilişki gayet de mutluyuz
00 Yorumla
+1 yılHayır sonuçta sanaldan tanışıp mutlu olan insanlarda oluyor bunu söyleyenin tuzu kurudur.
00 YorumlaSanal dan tanışıp evlenen tanıdıklarım var normal bir durum
09 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha korkak arkadaşım
- +1 yıl
Hahaha korkak p*iç
- +1 yıl
Lan beni niye engelledin sen he? Onu söyle sadece kim olduğumu gayet iyi biliyorsun söylememe gerek yok bence youtube'dan ve bu siteden engellediğin kişiyim
- +1 yıl
Özele nasıl geleyim mesaj at o zaman sen diğer hesabımı iptal ettim deenscreen
- +1 yıl
Nasıl atılmıyor? Ben de atamıyorum
+1 yılSanalda geçici olur burda hikayelerden tecrübe eden gerçek hayatda bul sevgilini
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Ben hep sanaldan sevgili yaptim reelden hiç olmadi😀
00 Yorumla- Devamını Gör (240)
Devamını Gör(285)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım