Sizce görüştüğüm çocuk eski sevgilisine geri mi döndü, beni sadece borç için mi kullandı?

Merhaba, sizlerin yardımına ihtiyacım var belki canım da dersiniz ama lütfen anlayışla okuyun. 1 aydır görüştüğüm biri var evime de birkaç kere geldi ama beni kendi erkek arkadaşlarının yanına alıyor tek kız kalıyorum aralarında ve işin kötü tarafı 5 yıllık bir ilişkiden çıkmış yeni ve benimle tanıştı sonra ama sanki aklında o var ve benden borç bir tane Ajda bilezik aldı sanırım o borç yüzünden sanki benimle bilmiyorum, kızı sürekli takip ediyor neyse ben geçen akşam kızı aradım gel buraya gör dedim kız başta banane dedi sonra geldi ve evin içine etti her şeyi yıktı onun telefonunu, saatini, her şeyini camdan attı ev resmen deprem olmuş gibi oldu içerde her şeyi kırdı sonra çıktı gitti ve çok ağladı aklımda sadece şu cümlesi var ben seni 5 yıldır sevmekten başka ne yaptım dedi gitti çok kötü oldum keşke gelmeseydi sonra annesini aramış oğlun burada şurada bu saatte demiş annesi aradı ve ağzına geleni saydı bana da çok laf etti bu saate düzgün tanımadığın insanı eve almaya utanmıyor musun şeref namusunuz yok tencere kapak oldunuz kurban olun o kıza dedi kapattı ve iki gün sonra çocuk bilezik paramı attı ve benimle görüşmek istemediğini söyledi ben onların bağı koptu diye düşünürken kızın affetmesi imkânsız gibi bir şey olsa gerek çocuk beni bıraktı gitti ve ben onu unutamıyorum acaba ona mı gitti diye düşünmekten kafayı yedim
Sizce görüştüğüm çocuk eski sevgilisine geri mi döndü, beni sadece borç için mi kullandı?