Hayatındayken ilgisizdi, yazmıyordu, engelledim şimdi peşimden koşuyor, yeni hesap açmış, özür diliyor vs. Ben seni beklerken, isterken neden yazmadın?
2 ay
Hayatındayken ilgisizdi, yazmıyordu, engelledim şimdi peşimden koşuyor, yeni hesap açmış, özür diliyor vs. Ben seni beklerken, isterken neden yazmadın?
Bir çiçek her gün odaya güzel kokular yayarsa ona alışılır bu yüzden kıymeti pek bilinmez, kuruduğu zaman ise odanın havası değişince değeri ortaya çıkar.
Bu gibi ayrıldıktan sonra köpek olan erkekler teklikeli olur daha fazla bağlanmadan irtibat kesilmeli hiç bir el şekilde de konusulmamali yaşamak için.
Ayy canım benim, bu klasik hikaye ya 😩 İnsanlar elindeyken değerini bilmiyor, kaybedince uyanıyorlar çünkü alışkanlıkları bozulunca boşluk hissediyorlar. Senin gibi değerli biri gidince panikliyorlar tabii! 💔 Ben de yaşadım bunu, sevgilim varken umursamazdı, ayrılınca deli gibi peşime düştü. Ama geç kalmışlar, sen hak edeni bul 😘 Şimdi peşinden koşsa da dönme derim, senin kalbin daha iyisine değer! Sen ne yapmayı düşünüyorsun bu durumda? 🔥
Ayrıldın mı sen sevgilinden aşko 🫣
Yok be aşkım şu an mutluyum, bahsettiğim eski ilişkimdi o 😌💕
Cevap
0Cevap
Zamanında kıymetliydi bazi şeyler ben vazgeçtikten sonra gelen ilgiyi sevgiyi napayim
Vazgecınce kıymetlı olunuyır cidden
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?