Merhaba, bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
Kocamın iş yerinden konuştuğu bir kız vardı. Genelde birbirlerine komik reels videolar atarlardı. Ben buna zamanla kızdım ve “Neden sürekli mesajlaşıyorsun?” diye sordum. Sonra kocam, kızın ondan hoşlandığını fark edince “Olmaz, benden uzak dur” diyerek onu her yerden engelledi.
Ama şimdi o kadının engelini kaldırmış. Konuşmayacağını söyledi ama arkadaş olarak eklememiş. Ben de merak ettim ve “Neden engeli kaldırdın?” diye sordum. “Düşman değilim, orada durmasına gerek yok” dedi.
Ben de kafamda büyüttüm, acaba hâlâ konuşuyorlar mı diye. Gizlice Instagram’ına baktım, fark edince bana çok sinirlendi, bağırdı, çağırdı, “Çık hayatımdan!” dedi. Telefonuma şifre koyacağını, artık giremeyeceğimi söyledi ve beni her yerden engelledi.
Dün gece eve biraz geç gittim, beni aradı, “Neredesin?” dedi. “Geliyorum” dedim. Sabah ikimiz de aynı anda evden çıktık. Arabayla gitmek istedi, “Gel” dedi, ben otobüsle gitmeye karar verdim ve binmedim.
Biliyorum, gizlice bakmam yanlış olabilir ama bunu tetikleyen onun davranışlarıydı ve ben çok kırıldım.
Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer