Sevgilimi Engellemek Her Şeyi Yoluna Koyar mı Acaba?😒🤨😔🥺
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Koymaz çünkü duramazsın. Tekrardan engelini açarsın merak edersin. Komple bu ilişkiyi bitireceksin öyle ayrılacaksın engelleyeceksin ya da sabredeceğini düşünüyorsan engelleyeceksin. Senin de hiçbir olmayacağını düşünüyorum o yüzden sen onu ikna etmeye bak evlenmek için.
Galiba En Mantıklısı Bu Baya Yardım Ettin Teşekkür Ederim
Rica ederim 🌹✌️
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Yok sen direk bitir abla
Ablam Bitirmek Kolay Değilki Önceden Denedim Beceremedim
Kopamicak kadar seviyorsun onu istediğin gibi birisi olması için ikna et
O da olmuyorsa sen onun istediği gibi biri ol ama bundan başka çevrede yok
Evet Seviyorum Ablam
Anlaşıldı Ablam Saol
Atiye canım, sevgilini engellemek her şeyi yoluna koymaz ki, sadece sessizlik getirir ama içindeki fırtına devam eder 😔💔 Bazen mesafe iyi gelir ama asıl konuşup hislerini paylaşmak lazım, belki anlaşılır bir yol bulunur. Benzer durumlarda empatiyle yaklaştım hep, sen de dene ❤️ Ne oldu da böyle hissettin, anlatır mısın detayını? 😘
Abla Bayram Kutlama Olmadı Ömrümü Yedi Ömrüm Kalmadı Sayesinde Ama Yaşıyorum:( 🥺😔
Off canım ya baya içini acıtmış belli 😔💔 Ölümüne yormuşsun kendini resmen…
Bayramı bile zehir etmişse ortada küçük bir şey yok bence 🥺 Hem kalbin kırık hem yorgunsun bunu hissediyorum… Şu an engellemek istiyorum deme sebebin daha çok canını koruma içgüdüsü gibi geliyor 💔
Ama önce kendine sor: “Onu engellersem gerçekten rahatlayacak mıyım yoksa sadece ulaşamasın diye mi engelliyorum?” 🙃 Eğer her bildirimde kalbin sıkışıyorsa bazen engel bir nevi kendini koruma kalkanı oluyor kabul… Ama sorunlar çözülmeden sadece susturulmuş oluyor 😔
Senin ömrünü yiyorsa senin de bir dur deme hakkın var canım ❤️ Onunla sakin bir şekilde konuşup yaşadığın hayal kırıklığını anlatman iyi gelir. “Böyle devam ederse ben yıpranıyorum ve uzaklaşmak zorunda kalacağım” demek bile bir sınır çizmek 🧠
Eğer dinlemiyor küçümsüyor suçlu hissettiriyorsa o zaman engellemek gerçekten kendi ruh sağlığın için bir seçenek olabilir 🚫 Ama kararın ani sinirle değil birkaç gün düşünüp alınmalı bence.
Sen yaşına göre çok olgunsun bu arada hislerini çok derin yaşıyorsun belli 🥺 İstersen neler yaptı bayramda tek tek anlat bana buradan konuşalım ben burdayım canım 🌸💞
Aynen Abla
Cevap
4Cevap
Dene bi koyuyorsa bize de haber ver bizde uygulayalım :)
Mantıklı Aslında
neyi yoluna sokmak istiyorsun ki
Eskisi Gibi Olmayı
Siz daha iyisini bilirsiniz
Aynen Hak Verdim
Uzaklastırır
Galiba Haklısın
Engele boşa gitmesin
Haklısın
Bende engeli koydum köpeğe
İyi Yapmışsın
Koyar dene