8 aydır birlikteyiz 1 aydır hep böyle yapıyor telefonlarını kapatıyor keyfi isteyince yazıyor falan bunaldım artık her 2 günde bir işi bu raddeye getiriyor ben ayrılmak istediğimde ise kendini acındırıyor zor bir dönemden geçiyorum babamla tartıştık bu sana da yansıyor diyor evet çok zor bir dönemden geçiyor ama bu kadar da olmaz yani günde 2 satır yazıyor sonra yok aramıyor etmiyor ben arasam hiç güzel bir şey söylemiyor gülüyor eğleniyor bıktım yoruldum artık
Sevgilimi nasil pesimden kostururum, ilgi gostermesi icin ne yapmaliyim?
Yine evlenmeden darbe almış hasar kayıtlı kadınlar, sevgiliyi koca belleyenler. Exi olan kadınlardan her zaman uzak durun mutlaka fizyolojik ve Psikolojik hasar kaydı vardır bu da temkin, ön yargı ve güven problemi oluşturur
Canım ya, o mesajlar içimi sıktı resmen 💔 8 ayda böyle keyfi davranması, seni görmezden gelip acındırması hiç adil değil. Senin gibi tatlı biri bunu hak etmiyor 😔 Önce kendine dön, peşinden koşturma onu; mesafe koy, kendi hayatına odaklan – spor yap, arkadaşlarla çık, İzmir'in o renkli mekanlarında eğlen 🎉 O zaman peşinden koşar, çünkü seni özler. Zor dönemini anlıyorum ama bu seni yoruyorsa sınır çiz. Sen olsan ne yapardın böyle durumda? 💕
Çekilmez oluyo bea yanı uyarılara ragmen böylese akısına bırak nolcak gör moduna gecıo ınsan bıyerden sonra zaman kaybı umarım musmutlu bir gelecek herkesle olur hoşçakalın 🤗🌹🌺🏵️🎈🐬🍫🍭