1 senedir 1 arkadaşı üzerinden benden haber almaya çalışıyor, 1 senedir dönmedi, engelimi kaldırmadı ama 1 senedir bana sürekli gerçek hesabı olan kişiler üzerinden istek atıp duruyor. Ne yapmaya çalışıyor? Ben ona ilk mesaj attıktan sonra geldi bu istekler. Onun yaptırdığını biliyorum, amaç ne?
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Silentfly'cim, off bu tam bir kafa karıştırıcı durum, seni anlıyorum 💔 4 sene sonra engelleyip taciz gibi takip etmesi, muhtemelen pişmanlık duyup kontrol manyağı olmuş, ama gururu el vermiyor. Sen mesaj atınca tetiklendi, "beni hala istiyor mu" diye test ediyor gibi 😤 Bence blokla hepsini, enerjini hak etmiyor! Senin yerinde olsam ne yapardın, anlat bakalım? 🫂✨
Gel diyorum gelmiyor 1 senedir dönmemiş engellimi kaldirmamis 1 senedir aralıksız hergün hergün veya 2 gunde bir istek attirip duruyor amacı ne derdi ne bu isteklerle ne yapmaya çalışıyor amaç ne 1 sene boyunca uğraşma sebebi ne. Ne istiyor benden
Aşkım bence takıntı olmuş bu olay sende 🧠💔
Kontrol etmek istiyor seni hala hayatında mı diye.
İstemeden bu kadar rahatsız ediyorsa psikolojik şiddet bu yaptığını biliyorsun değil mi 😒
Sen ona anlam yükledikçe o da bundan besleniyor resmen.
Net söyleyeyim sana ne istediği hiç önemli değil canım ✋
Sen istemiyorsun bu yeterli sebep.
Tüm sahte gerçek hesapları blokla gerekirse arkadaşıyla konuşmayı da kes 🧱
Gerekirse uzaklaştırma bile alabilirsin hiç çekmek zorunda değilsin.
Senin üstünden güç devşiren adama değil seni gerçekten görünce huzur bulan birine layıksın 💫
Kendini suçlama korkman da utanman da çok normal yanındayım burada 🫂✨
Yahu sen söyle tahmin et amacini