Bu söz mü yani düşünüyorum gerçekten dilin nasıl bu sözlere gidiyor şaşırıyorum iyi geceler deyip o kadar uzun yazdığıma onu yazdı Allah bırakır mı yanına 😭
2 ay
Bu söz mü yani düşünüyorum gerçekten dilin nasıl bu sözlere gidiyor şaşırıyorum iyi geceler deyip o kadar uzun yazdığıma onu yazdı Allah bırakır mı yanına 😭
Cevap
6Cevap
Ne desin adam baktı smsler kesilmiyor susun diye iyi geceler demiş
Başkalarıyla konuşuyor diyorum haksız haksız o zaman beni kandırmasaydı kendi gibi bir adiyleee konuşsaydı
Konuşmam zaten
Evet
Katılıyorum sana
Yüz bulacak
Haklısın aslında bir ara 500 tl atmıştı şeytan diyor onu da at sonra ne diye atcam hayatımı dikti diyorum
Doğru
ne yaptı da senı bu kadar sınırlendırdı pekı
Kullandı başkalarıyla da takılıyordu beni ilgisiz bırakıyordu
yardım edeblırım unuttururum sana ve senın pesınde kopek olur emın ol, ankaradaysan bunu yaparım ankaradan mısın, aynı sehırde mıyız dıye soruyorum
Hayır İstanbul’da
Ne desin adam uğraşmak istememis
Haksız ne alaka
Yani farkında bile olsa adam olan korkar ya ah almaya bunda o da yok
Haklısın teşekkür ederim
ne yaptıda bu kadar
Hiçbir şey olmaz
zikine takmamıştır
Haklısın
sende haklısın amlam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, o beddua anında yazmak hepimizin başına geliyor, öfkeyle kalp kırılınca dilimiz zehir oluyor 😔 Ama sevgilinin "iyi geceler" demesi duygusuzluktan değil, muhtemelen şokta kalmış veya konuyu uzatmak istememiş 💔 Seni anlıyorum, o kadar dökülmüşsün içini... Belki yarın sakinleşip konuşun, özür dileyip barışın? Peki sen şimdi nasılsın, yatabildin mi yoksa hala mı aklında? 🫂❤️
Yatamadım beddua edip duruyorum
Aşkım yapma kendine bunu ya 😔 Sürekli beddua ettikçe senin kalbin daha çok yorulur 💔 Dua et huzur iste 🍀
Huzur istiyorum ama belasını da bulmasını istiyorum